Demi Moore kirjutab raamatut, milles muuhulgas käsitleb ka eks-abikaasa Ashton Kutcher’i truudusetust. “Demi pidas kogu abielu jooksul päevikut. Nüüd paneb ta kokkuvõtte sellest ka oma raamatusse,” ütleb üks peretuttav, vahendab Aftonbladet.

Pärast abielu purunemist tabasid Demi Moore‘i taas söömishäired ja uimastiprobleemid, mis lõppesid sellega, et 49 aastane näitlejatar kokku varises ja haiglasse sattus. Hiljem on ta madalat profiili hoidnud. “Kõik arvavad, et ta istub kodus ja haletseb iseennast, aga tegelikult on ta hõivatud raamatu kirjutamisega,” ütleb allikas.

2011 aastal kirjutas Demi Moore alla lepingule kirjastusega Harper Collins. Tol ajal oli ta veel abielus. “Plaanis oli kirjutada memuaarid. Siis aga juhtus tema eraelus asju, mille tõttu me olime sunnitud pausi tegema, et ta saaks ennast koguda,” ütleb kirjastuse esindaja David Watson.

Raamatus käsitleb Moore oma vaesuses möödunud lapsepõlve, ema alkoholismi, enda kokaiinisõltuvust, kuuldusi lesbilistest suhetest ja sõprust endise abikaasa Bruce Willis‘ega. Suur osa raamatust saab olema pühendatud viimaste aastate rasketele läbielamistele. “Demi kirjeldab, mis juhtus eelmise aasta jaanuaris kui ta võttis üledoosi ja mis teda selleni viis. Ta räägib detailselt probleemidest, mis tekkisid abielu ajal Ashton Kutcher‘iga ning lapsekaotusest üleeelmisel aastal.

“Ashton’ile see kindlasti ei meeldi, mis Demi’l öelda on. Kuid ta ei hooli sellest,” ütleb allikas. “Demi kavatseb avalikustada kõik ta naised ja valed. Ta on selle peale kaua mõelnud ning on selleks enam kui valmis.”