Reedel, 25. septembril, toimub klubis Privé üritus Those Days, mis viib meid reisile läbi DJ Widenski 13 aastase DJ-karjääri. Lisaks annab oma panuse plaadimängijate taga  DJ Raul Saaremets. Samal õhtul avatakse Stereo Lounge’is näitus, kus kõgile imetlemiseks flaierid nendest pidudest, kus Widenski viimase 13 aasta jooksul mänginud on.

“Sellel peol mängin oma viimase 13 aasta lemmiklugusid ning avan Stereos ka flaierite näituse pidudest, kus ise esinenud olen. Selle väljapanekuga püüan anda ülevaate Eesti ja teiste Euroopa riikide graafilisest disainist läbi 13 aasta,” räägib Widenski reedel toimuvast üritusest Stereos ja Privés.
 
“Need tööd ei pretendeeri kindlasti kõik vingema flaieri tiitlile, olen just meelega valinud sekka ka väga algelisi, must-valgeid flaiereid. Nagu 90`ndatel tihti tehti. Esindatud on nii Eesti, Soome, Rootsi, Ukraina, Inglismaa, Prantsusmaa kui ka mõne teise riigi ürituste flaierid.”

DJ Widenski on plaate mänginud viimased 13 aastat ja seda kõikjal nii Euroopas kui ka Aasias kokku tervelt viieteistkümnes riigis. Olulisemad klubid, kus mees esinenud on  “Pacha” Ibizal, “Turnmills” Londonis, “Vogue” Pariisis, “Urban Edge” Bangaloreis, “Vertigo” Hong Kongigs jpt. Lisaks vedas DJ Widenski 3 aastat autorisaadet raadiojaamas “Energy FM”, korraldab pidevalt üritusi nii meil kui mujal ning veab rahvusvahelist artistide agentuuri “Macadam Music” ja on üks festivali “Õllesummer” programmijuhte.

Näitust Stereo Lounge’is on võimalik külastada kahe nädala jooksul alates 25. septembrist.