Triinu Liis Raudmägi (19) on kaunis “Tõusev täht 2011” tiitliga pärjatud kinnisvaramaakler, kes töövälisel ajal armastab tantsida ning blogida. “Hobina olengi juba viimased 4 aastat bloginud.. See on nagu sõltuvus!” räägib särtsakas, rõõmsameelne ja sihikindel tüdruk Gossip.ee’le.

Palun rääkige natuke endast: millega tegelete – kus koolis-tööl-huviringides käite?
Ma olen rõõmsameelne, avatud, siiras ja enesekindel 19 aastane Tallinna tüdruk. Omadustelt olen samas ka emotsionaalne, pisut hajameelne ja ega ka minus ka laiskuseuss ei puudu. Ma ei aja taga täiuslikkust. Aga nüüd siis täpsemalt minu tegemistest… Alates 2011 aastast töötan müügipartnerina Tallinna ühes suurimas kinnisvarabüroos Epicenter ( Endine RE/MAX Professionals ). Seal olen spetsialiseerunud elamispindade klientuuri teenindamisele. Tegelen pidevalt enesetäiendamisega ja õppimisega, et saada selles, mis ma teen alati paremaks.
 
Mis on teie hobid?
Hobina olengi juba viimased 4 aastat bloginud.. See on nagu sõltuvus! Lisaks sellele tegelen juba viimased 11 aastat tantsimisega. Alustades rahvatantsust lõpetades tänava hip-hopiga. Viimasel ajal on see natukene tahaplaanile jäänud kuid küll ma ennast jälle kokku võtan!
 
Mitu tundi veedate umbes päevast arvutis?
Kuna arvuti on üks minu põhilisemaid töövahendeid siis väga palju. Samas vabadel päevadel ei võta ma vahest üldse arvutit lahti. Alles siis saab tõeliselt puhata. Soovitan seda kõigile.
 
Mida arvate online
poodidest – usaldate või mitte? Kui tihti ise interneti vahendusel midagi ostnud olete?
Online poed on toredad. Tagab ligipääsu paljudele asjadele, mida meil Eestis saada ei ole. Olen üpris palju asju tellinud ja reeglina ka rahule jäänud. Mõnikord on juhtunud, et kingad ei vasta õigele suurusele kuid siis olen need lihtsalt maha müünud ja uued ostnud.

Rääkige palun natuke oma stiilist ja stiililemmikutest? Mis/ kes teid inspireerib?

Minu stiil.. Ma arvan, et see on alles väljakujunemas. Kuid kui pean selle sõnadesse panema siis.. Lihtne ja naiselik oleks põhilisteks märksõnadeks. Mind inspireerivad inimesed. Ma ei saa siia kedagi konkreetselt välja tuua, sest kõige enam saan inspiratsiooni lihtsalt tänaval kõndides või teistest blogidest. Kuulsuste riidekappi ma tavaliselt ei vaata. Tänaval leiab palju kirjumaid persoone ja palju huvitavamaid outfite.
 
Kumba eelistate: kas 50 eset sekkerist või üks tunnustatud disainerilt?

Kindlasti 50 eset sekkerist. Ma vajan pidevalt vaheldust. Mulle meeldib erinevaid asju kombineerida ja tegelikult ka ümber teha. Ma olen nii pisikest kasvu, et pean paljud oma riided kitsamaks/lühemaks õmblema.

Milline on teie meelest suurim moeaps?

Minu meelest suurim moeaps on meeste puhul siiski sokid sandaalides ja naiste puhul värvilised sokid baleriinades. See on ju kohutav! Veel on silma jäänud tänaval kõndides katkised ja ära kantud jalanõud.. Olgu selleks kingad ilma kontsaplekk,ideta või baleriinad millel on kand ära kulunud.

On teil mõni lemmikaksessuaar (aksessuaarid)?
Kindlasti kell. Praktiline ja ilus. Kui ma vaid saaks, siis omaks vist kõikides värvitoonides kellasid. Ma ei pea niivõrd lugu kallitest kelladest kui just omanäolistest ja huvitavatest. Mõned kellad mis mul on, ei tööta juba ammu, aga kannan neid ikka kui riietuse juurde sobivad.
 
Mida arvate Eesti moest ja moekonkursitest?

Mul on hea meel näha, et see valdkond hakkab vaikselt tuult tiibadesse saama. Rõõm on näha, et mida päev edasi seda rohkem näeme poeriiulitel ja moelavadel eesti disanerite loomingut. Tore on ka see, et noortele antakse palju võimalusi enda arendamiseks ja näitamiseks, sellest on siiani puudus olnud.
 
Millised nö “parameetrid” on kaunil naisel? Millised eestlannad on teie meelest tõelised kompvekid?

Naine on ilus kui ta on enesekindel, hooliv ja tal on eesmärgid paigas. See võlub ära iga mehe. Lisaks sellele arvan, et iga naine peaks pidama lugu heast hügieenist ja enda eest hoolitsema. Pean silmas iseenesest mõistetavaid iluprotseduure nagu naha niisutamine, juuste tervise eest hoolitsemine ja mis kõige tähtsam, naise käed peavad olema hoolitsetud. Kui nüüd nimetatada nimesid siis tõelised kompvekid on minu meelest Hanna-Liina Võsa, Sandra Nurmsalu, Mirtel Pohla ja kindlasti ei saa mainimata jätta Krista Lensinit ja Anu Saagimit kes säravad nii nagu homset ei tulekski.
 
Meigita väljaminek – tabu või mitte?
Meigita väljaminek on minu jaoks peaaegu igapäevane. Meiki kasutan siis kui on kuskile peole/üritusele minek. Vahel ka siis kui lihtsalt tuju tuleb. Kui vaadata mu blogi siis ka enamus fotodel olen ma ilma meigita. See on parim ravi sinu näonahale!
 
Millised on teie lemmikuimad ilutooted? Kui tihti täiendate oma iluvarusid uute, seni proovimata toodetega?
Lemmikuimad ilutooted. Raske küsimus. Üks neist on kindlasi BB-kreem. Asendamatu leiutis minu meigikotis. Peale selle turule tulekut olen jätnud hüvasti jumestuskreemi ja puudriga. Lisaks sellele meeldivad mulle väga Joiki tooted ja minu vannitoa riiulilt ei puudu kunagi Scwarzkopfi niisutav spraypalsam. Minu iluvarud suurenevad tavaliselt siis kui midagi uut enda jaoks avastan, näiteks teistest blogidest. Mõned ostud on ka täiesti spontaantsed. Täpset ajavahemikku ma kahjuks öelda ei oska.
 
Milline isiklik saavutus (saavutused) on teile siiani elus kõige suuremat rõõmu pakkunud?
Eelmine aasta võidetud karikas kinnisvara valdkonnas “Tõusev täht 2011” on olnud üks olulisemaid saavutusi minu jaoks. Tegelikult tunnen rõõmu igast väikesest täidetud eesmärgist. See motiveerib ja annab tuult tiibadesse.
 
Nimetage palun 5 rõivaeset, mida te iial ei kannaks…

See on hea küsimus! Aga ma arvan, et minu kodust ei leia kunagi haaremi pükse, matka sandaale, terava ninaga saapaid/kingi, kombekat ega UGG saapaid.
 
Nimetage palun 5 rõivaeset, mis peaks igal naisel kapis olema…

Kohustuslik must kleidike, mis ideaalselt seljas istub, üks paar kvaliteetseid ja mugavaid teksapükse, lihtsalt kodus olemise dressid, ilus pesu ja kontsakingad.
 
Millist rolli mängivad teie elus värvid? Mis on teie lemmikvärv?

Mulle väga meeldivad värvid! Kollane, roosa, türkiis ja valge olid esimesed, mis meelde tulid.
 
Kellena, kus näete ennast 10 aasta pärast? Kelleks soovite saada (olete juba saamas või saanud)?

10 aasta pärast olen 29..
Näen ennast endiselt kinnisvara valdkonnas kuna see on mulle väga südamelähedane. Ma väga armastan oma tööd! Plaanin ka ise investeerida kinnisvarasse. Igakuine rahavoog on hea võtmesõna! Üks korter on mul juba olemas, mida välja üürin. Plaan on nende arvu tulevikus kasvatada.
 
Mis on teie meelest õnn ja mis teeb teid õnnelikuks?

Õnn peitub kõiges meie ümber. Peame oskama seda märgata. Mind teeb õnnelikuks minu elukaaslane, kes on mulle parimaks sõbraks, nõustajaks ja toetajaks. Mind teevad õnnelikuks minu loomad, kes suudavad kindla
sti igasuguse paha tuju sekunditega kaduma panna. Mind teeb õnnelikuks minu kodu. Küll on alles hea tunne peale eemalolekut koju tulla. See on hindamatu!
 
Kui kaua olete oma blogi pidanud? Mis on blogimise juures kõige vahvam?

Mul on olnud tegelikult mitu blogi. Eelmine oli selline isiklikum ja kirjutasin rohkem oma mõtetest. Seda siis umbes 4 aastat. Praegust blogi (Costany.blogspot.com) olen pidanud ainult mõned kuud. Poleks osanud arvata, et see nii kiiresti populaarsust kogub. Kirjutan kõigest millest meeldib. Täiesti seinast-seina. Üllatustest puudust ei tule mu blogis.
 
Kõige vahvamad ja rõõmu toovamad on kindlasti lugejate kommentaarid ja tagasiside. Tore on mõelda, et kellegile minu mõtted ja tegemised huvi pakuvad. Samamoodi nagu mulle teiste blogijate omad. See on nagu täiesti teine maailm.
 
Nimetage palun 5 blogi/veebi, mida ise igapäevaselt(nädalaselt) külastate?
http://msmarleybrilliants.blogspot.com/
http://marleyslifestyle.blogspot.com/
http://cicucoco.blogspot.com/
http://elleandblair.com/
http://www.superficialgirls.com/


Triinu Liis Raudmägi (Fotod: costany.blogspot.com)