“Suvi on kenasti möödunud. Võiks öelda, et puhates ja mängides. Plaanis on kindlasti merele minna, kuna sain lõpuks väikelaevajuhi paberid kätte. Kindlasti peab jõudma ka kalale ja väisata mõnd suvelavastust,” räägib särtsakas saatejuht Kairi Rondo.

Kairi Rondo, kuidas teie suvi on möödunud. Mida põnevat on tehtud ja mida vahvat on plaanis veel teha?
Suvi on kenasti möödunud. Võiks öelda, et puhates ja mängides. Plaanis on kindlasti merele minna, kuna sain lõpuks väikelaevajuhi paberid kätte. Kindlasti peab jõudma ka kalale ja väisata mõnd suvelavastust.

Uurisin teie kohta teavet ja sain teada, et olete suur loomaarmastaja. Kas mõni loom kuulub kohe eriti teie lemmikute hulka ja kas teil endal ka kodus mõni loom on?
Suur loomaarmastaja olen ma tõesti. Kui saaks, siis võtaks endale väga palju loomi. Leiaks ainult aja, et nendega tegeleda. Kodus on mul taks ja kaks äärmiselt lahedat sfinx tõugu kassi.

Teie huvialad?

Mulle tohutult meeldib kalal käia. Kahjuks ei ole sinna jõudnud nii palju kui oleks tahtnud, kuid suvi on veel ees. Ja kui vähegi ilma, siis kindlasti sõidan sikliga.
 
Tulevikuplaanid?
Plaanid viimasel ajal muutuvad pidevalt..
 
Kas teie koostöö Kanal 12- es jätkub ning millist saadet te juhite- toimetate?

Hetkel käib suur Londoni Olümpiamängude ennustus. Meil on viieliikmeline Pafi Sõprade Klubi võistkond, kuhu kuuluvad lisaks minule ka Erki Nool, Gert Kullamäe, Aivar Kuusmaa ja Marko Kristal.

Kõik inimesed, kes soovisid osaleda, said oma sõpradest moodustada võistkonnad ning proovida meie tiimi üle lüüa.

Südamelt ära?
Inimesed võiksid rohkem hoolida oma lähedastest, leida nende jaoks rohkem aega, teha koos midagi põnevat või niisama koos olla ja öelda kui kallid nad teile on. Kahjuks mõistavad paljud seda alles, siis kui see lähedane inimene siit elust mingi põhjusel on lahkunud. Elada võiks nii, et ei peaks ennast hiljem süüdistama, et mida kõike ma oleks võinud tema heaks teha… Tuleb leida aega, sest kunagi ei või teada, millal sa kaotad oma lähedase inimese! Ja lisaks kõigele on meie inimeste hulgas liiiga palju kadedust, see on kurb!
 
Millist muusikat teile kuulata meeldib ja kes on teie lemmikud?

Ma olen rohkem rocki inimene. Kuid olenevalt olukorrast ja tujust, võib minu muusikamaitse kardinaalselt muutuda.

Millist raadiojaama te enim kuulata armastate?
Mul üldjuhul mängib autos plaat. Oleneb kus mõni hea lugu tuleb, sinna ka vajutan.

Mida arvate selgeltnägijatest ja ravitsejatest ja kas teil on antud küsimuse juures ka midagi põnevat rääkida?
Mis ma neist ikka arvan. Usun, et mõned tõesti näevad tulevikku… kuid palju on ka niisama manipulaatoreid ja raha ahneid inimesi.