Reporteri särtsakas ilmatüdruk,  bändi Sunberryz liige ning suure südamega suur loomasõber Marit Mittal räägib Gossip.ee’le Suvereporterist, enda plaanidest ning kutsub üles varjupaiga loomi aitama. Samuti paljastab kaunis piiga, et sooviks Eestit eurovisiooni lauluvõistlusel esindada..

Marit Mittal, mida põnevat olete jõudnud sel suvel juba ära teha ja millised huvitavad ettevõtmised ees ootavad?
Sel suvel on kõige põnevam ja toredam olnud mõistagi Sunberryz’e muusikavideo salvestus ning fotosessioon. Ees ootavad paljud tegemised koos meie bändiga ja ettevalmistused meie varsti algavateks esinemisteks!
 
Loete Kanal 2- e “Suvereporteris” ilmateadet. Kas loete selle monitorilt maha või on tekst peas ning mis kell see ilmateade salvestatakse ja kaua see aega võtab? Kas see ilmateade tuleb EMHI- lt või mujalt?
Suvisel ajal, kui võtted toimuvad erinevates paikades, siis üldiselt tuleb tekst enamjaolt pähe õppida. Talvisel ajal tuleb pähe õppida umbes esimene veerand tekstist, kui ka kaarti näitan. Salvestus toimub natukene enne saate algust. Talvel võtab salvestus aega stuudios maksimaalselt 45 minutit ja suvel ei tea kunagi, kuhu minnakse ja vahel võib minna isegi 2,5 tundi. Meie ilmuudised ei tule EMHI-lt!
 
Kui sageli on pahandamist, et ilmateade ei pea paika… näiteks lubate ilusat ilma, aga sajab hoopis vihma?
Mina tegelikult ju olen ainult ilmaennustuse edastaja, seega minu peale küll keegi pahandada ei saa .

Kas tegelete ikka laulmisega aktiivselt edasi ja kas on oodata ka uut plaati?

Loomulikult tegelen ma laulmisega aktiivselt edasi. Praegu käib suur etteavalmistustöö meie uue bändiga Sunberryz ning kindlasti on tulevikus meilt albumit oodata.
 
Mida te Eurovisioonist arvate ja ehk plaanite tulevikus ka ise seal Eestit esindada?

Ma ei ole umbes 15 aastat eurovisiooni vaatamist vahele jätnud ja sellest on kujunenud harjumus minu jaoks. Selleks õhtuks on koos hea seltskond ja head söögid ja joogid. Ma arvan, et eurovisiooni võetakse liiga tõsiselt. Ma olen palju mõelnud, et tulevikus oleks suur au Eestit Eurovisioonil esindada.
 
Mida arvate “Teeme ära” talgutest ja kas olete ka ise sellest osa võtnud?

Minu meelest on suurepärane, et tõesti leidub häid inimesi, kes oma vabast ajast heatahtlikult Eestimaad koristada aitavad. Mina ei ole kahjuks siiani seda aega veel leidnud, kuid tulevikus püüan selle aja leida.
 
Kas midagi on ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Jah, südamel on alati see, et kallid inimesed, kui te võtate omale kodulooma siis palun hoolitsege tema eest nii nagu iga teisegi pereliikme eest! Minu jaoks on kõige hullem, kui ma näen kodutuid kiisusid ja kutsusid ja loen uudiseid loomapiinamiste kohta.
 
Tulevikuplaanid?

Tulevikuplaanid on, et seniks kuni mõnusad sügisilmad veel jätkuvad, peaks varjupaigas elavaid kutsusid jalutama viima!