Kadi Eller (16) on armas Jõgeva tüdruk, kes armastab muusikat ning sporti. Oma suurimaks hobiks peab ta aga blogi, mille kaudu ta ka meile silma jäi. “Kindlasti minu kõige suurem hobi on blogi pidamine. Meeldib ka kõike ja kõiki pildistada ning vahest ka ehteid valmistada,” ütleb Kadi Gossip.ee’le.

Palun rääkige natuke endast: millega tegelete – kus koolis-tööl-huviringides käite?
Olen lihtne tüdruk Jõgeva kandist ja sügisest jätkan õpinguid Oskar Lutsu Palamuse Gümnaasiumi 10. klassis. Sellel aastal lõpetasin Heino Elleri nimelise Tabivere filiaal muusikakooli, kus õppisin klaverit. Kooli ajal käisin ka kergejõustikus.

Mis on teie hobid?
Kindlasti minu kõige suurem hobi on blogi pidamine. Meeldib ka kõike ja kõiki pildistada ning vahest ka ehteid valmistada.

Mitu tundi veedate umbes päevast arvutis?

Tundub, et veedan arvutis liiga palju aega, rohkem kui vaja, aga muidugi üritan ka teistele asjadele keskenduda, kui ainult arvutis olemisele.

Mida arvate online poodidest – usaldate või mitte? Kui tihti ise interneti vahendusel midagi ostnud olete?

Üldiselt usaldan online poode. Alguses muidugi uurin teiste kogemusi online poodidest ja alles siis tellin. Mõni kuu tellin 3 korda välismaalt, mõni kuu ei telli üldse midagi. Viimasel ajal olen aga jälle hakanud interneti poodides ostlema.

Rääkige palun natuke oma stiilist ja stiililemmikutest? Mis/ kes teid inspireerib?

Kindlat stiili pole mul välja kujunenud, aga meeldib kanda kõike, mis minu silmis ilus ja mugav. Kindlaid lemmikid mul pole, aga inspiratsiooni ammutan ma põhiliselt internetist. Olen kogunud ka palju pilte arvutisse, mis mind inspireerivad.

Kumba eelistate: kas 50 eset sekkerist või üks tunnustatud disainerilt?
50 eset sekkarist, sest minu stiil ja maitse muutub pidevalt ja ma vajan vaheldust. Mind tüütavad asjad väga kiiresti ära, seega mida rohkem, seda parem.

Milline on teie meelest suurim moeaps?
Minu silmis päris moeapse polegi olemas, kõigil on erinev stiil ja maitse, ning kõik kannavad oma riideid erinevalt välja.

On teil mõni lemmikaksessuaar (aksessuaarid)?
Lemmikuteks on kindlasti sõrmused, mida ma endale aina rohkem ja rohkem juurde soetan.

Mida arvate Eesti moest ja moekonkursitest?

Kõige tähtsam on see, et neile pööratakse tähelepanu ja tundub, et iga aastaga arenevad Eesti moekonkursid ja mood aina edasi ja edasi. Mis on muidugi mõista väga hea!

Millised nö “parameetrid” on kaunil naisel? Millised eestlannad on teie meelest tõelised kompvekid?
Kaunis naine on viisakas ja sõbralik ning kaunis naine alati hoolitseb nii enda välimuse kui ka tervise eest. Eestis on väga palju kauneid naisi, ning siia neid üles loetlema hakates oleks see nimekiri liiga pikk.

Meigita väljaminek – tabu või mitte?

Tänapäeval saab meigiga igasuguseid apse ära peita, aga kui need apsud puuduvad, siis pole ju midagi, kui meiki ei kanna. Ise kannan meiki pidevalt, aga nüüd suvel olen ma peaaegu et meigivaba.

Millised on teie lemmikuimad ilutooted? Kui tihti täiendate oma iluvarusid uute, seni proovimata toodetega?

Lemmikuid on mul palju, aga suvisel ajal kasutan peamiselt Eveline Big Volume Lash veekindlat ripsmetušši, Maybelline Dream Fresh BB kreemi ja Manhattan Cover Stick peitepulka. Uusi tooteid soetan päris tihti, kui midagi uut jälle silma jääb. Olen palju ilutooteid katsetanud ja katsetan ka edasi.

Milline isiklik saavutus (saavutused) on teile siiani elus kõige suuremat rõõmu pakkunud?

Kindlasti muusikakooli lõpetamine, kuna selle lõppu ootasin ma väga kaua aega ja lõpus oli ikka päris uhke tunne ka. Muidugi ka põhikooli lõpetamine, kuigi kooli teekond mul veel jätkub pikka aega.

Nimetage palun 5 rõivaeset, mida te iial ei kannaks…
Praeguse seisuga oskaksin ära mainida ainult alt laienevad püksid, aga seda ei saa ma ka päris kindlalt esile tuua, sest mu maitse muutub pidevalt ja äkki võib mindki kunagi leida alt laienevate pükstega, kuigi ma ise seda väga ei usu.

Nimetage palun 5 rõivaeset, mis peaks igal naisel kapis olema…
Alt kitsad teksad, mida saab peaaegu kõigega kokku sobitada; ilus kleit; jakk/kampsun; dressid, et vahepeal ennast rohkem liigutada; pidulik pluus.

Millist rolli mängivad teie elus värvid? Mis on teie lemmikvärv?
Värvid mängivad minu elus suurt rolli, sest mis oleks maailm ilma värvideta. Vahepeal oli lemmikuks värviks must, aga siis hakkas mulle jälle meeldima roosa ja helesinine värv. Neid värve küll minu seljas eriti ei näe, aga need on lihtsalt väga ilusad värvid.

Kellena, kus näete ennast 10 aasta pärast? Kelleks soovite saada (olete juba saamas või saanud)?
Ei oska oletada veel, aga eks aeg näitab mis minust saab. Viimasel ajal on mind hakanud huvitama arhitektuur, aga eks see ole ka ainult unistus.

Mis on teie meelest õnn ja mis teeb teid õnnelikuks?
Õnn on see, kui oskad elust rõõmu tunda. Õnnelikuks teevad mind nii suured teod, kui ka pisiasjad. Igas asjas on midagi, mille üle rõõmu tunda.

Kui kaua olete oma blogi pidanud? Mis on blogimise juures kõige vahvam?
Oma praegust blogi (http://kadddii.blogspot.com/) alustasin ma 2010. aasta novembris, aga oma varasemaid postitusi piinlikult läbi vaadates otsustasin väga paljud postitused eemaldada. Varem olen ka pidanud blogisid, aga siis olen need jälle ära kustutanud. Kõige toredam blogimise juures on see, et sind tunnustatakse.

Nimetage palun 5 blogi/veebi, mida ise igapäevaselt(nädalaselt) külastate?
On palju blogisid, mida ma väga tihti külastan, et on raske valida ainult viite.
 http://nyheter24.se/modette/angelicablick
 http://dulcecandy.com/
 http://nettenestea.com/
 http://fotballfrue.no/
 http://www.kayture.com/


Kadi Eller (Fotod: Kadddii.blogspot.com)