“Austraaliasse viis unistus. Olin väsimatult unistanud maailmas rändamisest ja tundsin, et see on midagi, mille ma pean ära proovima. Elu viis mind kokku elukaaslasega, kellega koos me selle rännaku ette võtsime. Austraalia oli hea hüppelaud, tegime seal tööd, et siis teenitud palgaga muretult reisida,” räägib Austraalias koju naasnud heART Namaste brändi loov andekas meigikunstnik Meritmerit blogile.

Millal avastasid enda jaoks, et meigikunst on just see millega tahad professionaalselt tegelema hakata?
Arvan, et äratundmisrõõm saabus siis, kui minu juhendaja Marge Varrik mind meigikooli lõpetajate hulgast esile tõi ja kiitust avaldas. Edaspidise arengu käigus hoomasin, kui hea on teha tööd, mida teeksid ka siis, kui keegi ei maksa. Lihtsalt väga hea ajaviite ja tegevuse nimel.

Kus oled õppinud meigikunstnikuks?
Õppisin meigikunstnikus Make Up Store intensiivkursusel. Sealt edasi olen ennast igal võimalusel täiendanud Eestis ja välismaal.

Olen kuulnud et sulle meeldib ka maalida. Kas oled käinud kunstiklassis? Kust on saanud alguse see armastus?

Olen väga loomingulise meelega. Just maalimine, joonistamine ja kreatiivne tegevus on see, mida teen ka siis, kui on vaba päev. Seega olen taaskord meeldivas olukorras, kus saan teha just seda, mida hing kõige rohkem soovib teha. Olen ka kunstivallas end täiendanud erinevate meistrite käe all. Üle aasta kestnud reis mööda maailma avardas kunstilist mõttemaailma väga palju.

Mis viis sind Austraaliasse ja kuidas sulle seal meeldis?
Austraaliasse viis unistus. Olin väsimatult unistanud maailmas rändamisest ja tundsin, et see on midagi, mille ma pean ära proovima. Elu viis mind kokku elukaaslasega, kellega koos me selle rännaku ette võtsime. Austraalia oli hea hüppelaud, tegime seal tööd, et siis teenitud palgaga muretult reisida. Asutraalia on siiani mu südames, soovitan kindlasti seda riiki külastada, kui on plaan natuke kusagil pikemalt peatuda. Hästi avatud inimesed, rahvuste paabel ja kogu see energia, mis seal keerleb on natuke nakkav ja usun, et seda pisikut ma nii kergelt endast välja ei juuri. Vahetult, enne, kui Sydneyst edasi hakkasime liikuma, muutus elu seal nii ahvatlevaks, et tekkis kiusatus muud reisiplaanid tühistada ja sinna elama jäädagi. Võimaluste maa.

Miks otsustasid kodumaale naaseda?

Kodus on pere ja sõbrad. Mind hästi võlub reisimise juures kõik, mis on uus ja põnev, ent ühel päeval tundisme, et nüüd on õige aeg tagasi koju naaseda.

On sul inspireeriv moto, millesse usud ja mille järgi ise elad?

Viimasel ajal on olnud – Stay Weird. Mulle meeldivad inimesed, kes julgevad ja tahavad jääda omanäoliseks. Kes rikastavad maailmapilti sellega, et teevad asju omamoodi. Väga meeldib oma elukaaslase suhtumine unistustesse, tema julgus mõelda suurelt ja teha asju, mis hingele head inspireerib mind iga päev. Tema blogi  http://www.naistesuurimsaladus.blogspot.com/  on hea näide sellest, kuidas oma asja tegemine võib osutuda väga inspireerivaks .

Milliste tööalaste projektidega sa hetkel tegeled?

Hetkel loon heART Namaste brändi. Pakun omanäolist ja uuendusliku lahendust sisustuses maalitud mööbli näol. Ka teen tellimustöid klientidele ja ehitan portfoliot ülesse. Minu tegemistest saab lugeda ja vaadata www.heartnamaste.blogspot.com blogist.