Publiku peatoimetaja Laura Kõrvits põrutab kolmeks nädalaks Londonisse, et olümpiablogi kirjutama hakata, kirjutab Publik.

“Kui alguses olin ma elevil ja põnevil, siis mida aeg edasi, seda rohkem asendus elevustunne hirmu ja kahtlustega, mis tänaseks päevaks on kulmineerunud konstantse keeramistundega kõhus. Kuidas ma nii loll olin? Ma ei tea ju spordist midagi… Ma pole kunagi varem isegi Londonis käinud… Terroristid ähvardavad Londoni maatasa teha… Ma ei taha tagasi sõita nii emotsionaalselt kui füüsiliselt lõhkisena.”

“Oma blogis hakkan igapäevaselt teid kursis hoidma, kuidas mul Londonis läheb. Ja ärge oodake mult sporditulemusi, minu valdkond on ja jääb meelelahutuseks. Loodetavasti tagasi tulles aga tean ma spordist juba oluliselt rohkem ning äkki ei lappa ma ajalehtede spordikülgi enam neile pilkugi viskamata edasi,” räägib särtsakas ja hakkaja naine.

 

Loe ka:
Publiku peatoimetaja Laura Kaur: Väikesi muudatusi hakkavad lugejad loodetavasti üsna pea nägema (15.aug 2010)
Mõne päeva eest valisid Delfi juhtfiguurid portaalile Publik esmakordselt peatoimetaja – võitjana lahkus neli aastat Delfis töötanud Laura Kaur, kes on lõpetanud Tallinna Ülikooli eesti filoloogia eriala ning lükanud käima Delfis rubriigi “Rahva hääl”. Modellimõõtu ning positiivsusest ja energiast särav kaunis peatoimetaja räägib Gossip.ee-le oma plaanidest Publikuga, hobidest ning suvest!