Ajakirja Naised (20.juuli 2012) kaanestaar on kaunis ja andekas näitlejanna Diana Klas (45), kes nõustus väljaande intervjuuga vaid vajadusest kosta nende eest, kes ise enam ei jõua — lihtsate Eesti inimeste eest, kelle elurõõmu on hävitanud enamiku eestlaste närused palgad, millega saab vaevu hinge sees hoida.

Diana Klas räägib, et tunneb ennast kõige paremini lihtsate inimeste keskel. Seal saab ta olla tema ise ja just seal tuleb kõige paremini esile Diana soe ja kaastundlik süda.

“Mul ja Edith Piafil on väga palju sarnast. Ainus, mis meid eristab, on see, et tema ei kahetsenud oma elatud elu, aga mina kahetsen,” kõneleb Diana. “Piaf suri noorena, ta ei jõudnud kahetseda, aga kui ta oleks elanud kauem, äkki oleks ka kahetsema hakanud. Ma ka väga kaua aega ütlesin enne Piafi kontserti, et ma ei kahetse midagi, aga nüüd mõtlen, et kahetsen väga paljusid asju oma elus. Palju lolluseid oleks võinud tegemata jätta!”

“Ma vaatan oma elule, olles 45, väga naljakal kombel tagasi — ma ei näe, et ees veel midagi niisugust oleks, et peaksin ette vaatama. Ma tunnen, et olen hingelt 65aastane ja kõik, mis elus on ilusat, on juba olnud,” ütleb eile oma 45.sünnipäeva tähistanud Diana.