Ärimees Jaan Tootsi kallim ja pisitütre ema, menuka telesaate “Tantsud tähtedega” staar Kati Toots räägib Buduaarile, et oskab peale õnnetust oma iseseisvust rohkem hinnata.

Juuni alguses kukkus Kati Lätis ühel üritusel viibides trepist alla ning murdis parema jala pahkluu, kogu jalg pandi kipsi ning arstide sõnul ei tohtinud ta isegi parema jala varvast maha toetada. Kati pidi küll ratastooli jääma pikaks ajaks, kuid imekombel saab Kati juba täna ise ringi kõndida.

“Jah, olukord pole enam üldse nii hull. Eelmisel reedel, 6. juulil võeti mul juba kips maha ja tänu ortopeedilistele jalatsitele saan juba ise oma kahel jalal ilusti hakkama, ratastooli pole vaja,” kiidab Kati tänapäeva kõrgelt arenenud tehnoloogiat ning on tänulik, et kipsist oodatust palju kiiremini lahti sai.

“Nii hea tunne on ise taas ringi liikuda, tantsida ma muidugi veel ei saa, kuid kõige tähtsam on ikka omal jalul olla. Tuju on hea, enesetunne on hea, ” ütleb Kati, et peale juhtunud õnnetust oskab ta vabalt ringi liikumist palju rohkem hinnata.


Kati ja Jaan Toots (Scanpix)


Kati Toots (Maksim Toome)