Armastatud raadiohääl Kirsti Valdstein-Timmer ütleb Gossip.ee’le, et “akud on tal laetud”, sest naases hiljuti perega Hispaaniast ning Eesti suveilma peale lootma ei jäänud. “Kuna Eestimaa suvi sel aastal on nagu ta on, veetsime perega kaks mõnusat puhkusenädalat Hispaanias. Meil on sõpradel seal maja, olime neil külas. Seega akud on laetud ja võib edasi toimetada.”

Kirsti Timmer, millised on teie suveplaanid?
Kuna Eestimaa suvi sel aastal on nagu ta on, veetsime perega kaks mõnusat puhkusenädalat Hispaanias. Meil on sõpradel seal maja, olime neil külas. Seega akud on laetud ja võib edasi toimetada. Igal laupäeval olen endiselt Sky Plus´i vahendusel kuuldav saates Naistekas ja kuna suveõhtud on valged ja lapsed ka suvel kodused, siis saab palju mõnusat kvaliteetaega veeta pere ja sõprade seltsis.

Teil on plaanis teha raamat “Naistekas”. Ehk räägite sellest lähemalt?

Naisteka raamat on minu poolt valmis, aga räägin sellest siis, kui õige aeg. Praegu on vara veel.
 
Mida te arvate “Teeme ära” talgutest ja kas te ka ise sellet osa võtnud olete?

“Teeme ära” talgud on väga sümpaatne ettevõtmine, minu jaoks ainult kurb ses osas, et meie maal leidub inimesi, kes loodust prügikastina kasutavad. Ei saa aru inimesest, kes sodi metsa alla viib. Kurb, et hoolivad ja tublid inimesed peavad kulutama oma aega närukaelte rämpsu koristades. Kuna talgud on laupäeviti ja mina sel ajal alati raadioeetris, siis pole ise saanud osaleda, oleme niisama korraldanud vahel sõprade juures rannas omaalgatusliku koristuspäeva.

Kas teid millalgi ka mõnd telesaadet saab näha juhtimas?

Mulle meeldib suhtumine: enne mune siis kaaguta. Seega, vara veel rääkida.
 
Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksie ära öelda?

Mis muud kui proovime ka selle vähese päikesega tuju rõõmsa ja südame sooja hoida. Hoolivust, armastust, kallistusi ja häid sõnu igasse päeva kõikidele lugejatele!
 


Kirsti Valdstein Timmer (Foto: Marko Söönurm)