Tom Cruise’i ja Katie Holmesi pisike tütar pidi ülisalajases ja karmis saientoloogia laagris vastama kohtunikekogu ees küsimustele, mis temavanusele lapsele üle jõu käisid, kirjutab kõmuväljaanne The Sun, vahendab Publik.

Tom Cruise’i ja Katie Holmes’i lahutuse üheks põhjuseks peetakse mitmete allikate väitel asjaolu, et sünnist saadik katoliku usku Katie püüab oma tütart Suri Cruise’i saientoloogia sekti raudsest haardest päästa. Seetõttu oli laager, kuhu Tom oma tütre ilma Katiele ütlemata saatis, küll viimane koht siin ilmas, kus ema oleks soovinud oma last näha.

Suri’t sunniti astuma saientoloogide kogu ette, et vastata erinevatele küsimustele, mis isegi täiskasvanute jaoks keerulised ja väga ebamugavad on.  Paljude anonüümsust palunud saientoloogia laagrites viibinute väitel elavad inimesed seal mõnikord lausa mitukümmend aastat, kaotades igasuguse kontakti reaalsusega. “Mõned asjad, mida mu silmad on näinud, jäävad mällu igavesti ning kustutada neid on võimatu!” räägib üks The Suni usaldusväärne allikas. “Kui sa laagrist lahkud, siis on kaks võimalust – kas hakkad oma usku levitama või satud “suurte vaimulike” täieliku põlu ja tagakiusamise ohvriks!” lisab ta.