Üheks “Eesti tippmodell” saate võiduks oli pääs Cosmopolitani kaanele ning esimese eestlannana üldse kogu maailmas õnnestus see Helina Metsikul, kes on tegelikult vaid lihtne 15-aastane Paikuselt pärit neiu. Cosmopolitani juulinumbris, mille kaant Helina kaunistab, räägib ta nii tulevikuplaanidest kui oma perekonnast ning pajatab veidi ka meestest oma elus.

Lisaks isale, kes Helina ka modellisaate castingule õigeks ajaks sõidutas, mängib tema elus olulist rolli boyfriend Karl, kellega neiu on koos olnud poolteist aastat.

Kui teistel tüdrukutel ilmnesid saates suhteprobleemid, siis Helina arutas Karliga “mis siis, kui…” olukorrad läbi ja nii ei tekitanud temale probleeme poolpaljalt pildistamine, võimalik võit ja Londonisse tööleminek. Ilmselt see võidu tõigi!

Mida Helina üldse mehes hindab? “Kindlasti mehelikkust! Ta peab olema pisut vanamoodne, heade kommetega, härrasmehelik,” on nooruke preili meeste koha pealt väga kindlameelne.

Vihjeks mehepoegadele, kes Helina tähelepanu aga soovivad, võib tema Cosmopolitani intervjuust välja noppida ütlemise: “Tänaval vaatan järele poisile, kes on end põnevalt ja kontrastselt riidesse pannud. Olgu ta kas särgiga või särgita, aga huvitavate pükste ja jalanõudega.”