Siiri Sisaskil on suvi kontserte täis. Ainuüksi juulis võib näha teda mitmedes Eestimaa paikades esinemas.

Siiri Sisask, millised on teie suveplaanid ja kus teid võib esinemas näha ning millal?
Juulis on mul palju kontserte:
Esinen oma rockbandi ja “Hommikupuu” kavaga 6.07 Rannapungerjal, 07.07 on mul Rapla kirikus kontsert, esinen üksi klaveriga. 8.07 on kontsert Saksamaal, Wormsis, seal esinen koos rahvusvahelise ansambliga, keda juhatab Kristjan Randalu, ja kontsertkavaks on “Lingua mea”. 13.07 olen Tallinnas, Lennusadamas, öökontsert, üksi klaveriga. 14.07 olen Tori Kirikus, samuti üksi ja samuti öökontsert. August on mul samuti tihe, esinen Leigol, Põlvas, Vastseliinas. Mu kodulehelt www.siirisisask.com saab jälgida ajakava täpsemalt.
 
Mida te arvate Eurovisioonist ja kas teil endal pole olnud soovi sellest lauluvõistlusest osa võtta?
Ma olen võtnud osa, aga mitte oma lauludega. Eurovisiooni ma eriti ei jälgi, aga hea oli vaadata viimasel korral küll ja uhke. Ott on väga tubli ja erinevalt paljudest teistest, oskab ka laulda.
 
Kas teil on lindistatud uusi laule ja kas on plaanis ka plaat välja anda?

Praegu ei ole plaanis uut plaati teha.
 
Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Ei tunne, et midagi väga painaks. Eesti poliitiline elu on kreenis, ja see on praegu vägagi tervitatav, sest ainult nii tuntakse tõelist survet midagi paremuse poole liigutama hakata. Küllap see surve muidugi ka seoses kohalike omavalitsuste valimistega niikuinii tugevneb, aga ega ka meedia niisama haigutades pealt vaata, näib, et on aru saadud, et põld korrastamist vajab, kivid kangutamist jne.