Viis aastat lasteaiaõpetajana töötanud Leelo Rohtmets (28) armastab fotograafiat, ilumaailma ning on ka aktiivne ilublogija. “Tänu blogimisele olen avastanud omakorda ka palju uusi, huvitavaid ja inspireerivaid blogisid ning õppinud uusi meigi ja küünemaalingute nippe,” räägib kaunitar Gossip.ee’le.

Leelo Rohtmets, palun rääkige natuke endast: millega tegelete – kus koolis-tööl-huviringides käite?
Olen lõpetanud Tartu Ülikooli koolieelse lasteasutuse õpetaja erialal ja viimased 5 aastat töötanud lasteaiaõpetajana. Praegu kuskil ei õpi, aga kunagi tulevikus on plaan uuesti õppima asuda.

Mis on teie hobid?

Põhiline hobi on viimase aasta jooksul olnud loomulikult blogimine. Samuti meeldib mulle väga fotograafia ja kõik ilumaailmaga seonduv.

Mitu tundi veedate umbes päevast arvutis?
Oleneb päevast. Mõni päev maksimaalselt pool tundi ja mõnel päeval 3-4 tundi.

Mida arvate online poodidest – usaldate või mitte? Kui tihti ise interneti vahendusel midagi ostnud olete?

Oleneb online poodidest. Tavaliselt enne mõnest (minu jaoks) uuest e-poest ostmist guugeldan ja otsin infot, kas tegu on usaldusväärse poega. Seni on kõik online ostlemise kogemused olnud positiivsed. Ise ostan põhiliselt UK netipoodidest ja eBay´st kuna nii tuleb kõige soodsam ja ka valik on palju suurem. Interneti vahendusel ostan paar-kolm korda kuus, vahel ka rohkem.

Rääkige palun natuke oma stiilist ja stiililemmikutest? Mis/ kes teid inspireerib?

Minu stiil on hästi lihtne ja päris kindlat stiili mul pole. See mida ma selga panen oleneb sellest, mis tuju mul on ja kas ma mul on tööpäev või vaba päev. Käin moega kaasas, aga asju mis mulle ei meeldi ja ei sobi endale selga panema hakka. Mind inspireerivad erinevad moeblogid ja seal näidatav ning ajakirjades nähtu.

Kumba eelistate: kas 50 eset sekkerist või üks tunnustatud disainerilt?

Tegelikult ma ei käi sekkarites eriti aga kui valik oleks selline, siis ma eelistaks pigem 50 eset sekkarist, sest ma tüdinen enamasti riietest üsna kiirelt ja siis on jälle midagi uut vaja.

Milline on teie meelest suurim moeaps?
Kui ei arvestata enda kehakuju ja stiiliga ning seega ei suudeta rõivaid välja kanda ja rõhutatakse oma keha neid omadusi, mida ei oleks vaja rõhutada.

On teil mõni lemmikaksessuaar (aksessuaarid)?

Minu lemmikaksessuaariks on käekell – asi ilma milleta ma kodust kunagi ei lahku.

Mida arvate Eesti moest ja moekonkursitest?
Eesti mood läheb üha paremaks ja huvitavamaks ja samuti ka erinevad moekonkursid. Tänavamood võiks olla huvitavam ja mitmekülgsem, aga ei saa kurta, sest on inimesi, kes julgevad erineda ja silma paista.

Millised nö “parameetrid” on kaunil naisel? Millised eestlannad on teie meelest tõelised kompvekid?

Väga raske on selliseid parameetreid välja tuua, kuna ilu on vaataja silmis. Kindlasti lisab naisele kaunidust juurde enesekindlus ja stiilsus. Eestlannadest näiteks on sellised Beatrice, Evelin Ilves, Ülle Lichtfeldt.

Meigita väljaminek – tabu või mitte?
Minu jaoks ei ole meigita väljaminek tabu. Ma tõesti ei näe mõtet endale meiki hakata tegema, kui lähen nt vaid üle tee poodi süüa ostma või terviseradadele rulluisutama.

Millised on teie lemmikuimad ilutooted? Kui tihti täiendate oma iluvarusid uute, seni proovimata toodetega ?

Peale ilublogimisega alustamist on mu lemmikud hakanud tihedamini vahetuma, kuna pidevalt avastan uusi ja eelmistest veel paremaid tooteid. Hetkel absoluutsed lemmikud on näiteks Urban Decay Naked 2 lauvärvipalett, L´Oreal Volume Million Lashes Extra-Black ripsmekas. Juuksehooldustoodetest meeldib väga Rich Pure Luxury šampoon ja ka mõned Goldwelli tooted. Vähemalt kord kuus üritan endale muretseda mõne uue ja seni proovimata toote.

Milline isiklik saavutus (saavutused) on teile siiani elus kõige suuremat rõõmu pakkunud?

Kõik saavutused on olnud rõõmupakkuvad ja suurem või vähemal määral olulised ning seega ei oska ühtegi eraldi välja tuua.

Nimetage palun 5 rõivaeset, mida te iial ei kannaks…

Haaremipüksid ja peplum kleidid-topid, mis küll teiste seljas meeldivad, aga ise siiski ei kannaks. Ka nabapluusid ja oversized riided jätaks teistele kanda.

Nimetage palun 5 rõivaeset, mis peaks igal naisel kapis olema…

Väike must kleit; hea ja hästi istuv teksade paar; hästi istuv jakk; nahktagi; valge õhuline särk.

Millist rolli mängivad teie elus värvid? Mis on teie lemmikvärv?

Värvid on minu jaoks väga olulised, sest kuidagi peab oma päevi erksamaks ja rõõmsamaks muutma. Minu lemmikvärvid aegajalt küll muutuvad, aga pikaajaline lemmik on olnud türkiissinine. Selle kevade lemmikud on pastelsed toonid ja valge värv.

Kellena, kus näete ennast 10 aasta pärast? Kelleks soovite saada (olete juba saamas või saanud)?

Hmm see on raske küsimus, aga ma loodan olla edukas kõiges selles, millega ma praegu tegelen ;)

Mis on teie meelest õnn ja mis teeb teid õnnelikuks?

Õnn on minu jaoks see, kui polegi nagu põhjust virisemiseks ja nurisemiseks. Mind teeb õnnelikuks, see kui mulle kallitel inimestel läheb hästi, asjad õnnestuvad planeeritult või veelgi paremini.

Kui kaua olete oma blogi pidanud? Mis on blogimise juures kõige vahvam?
Oma blogi aadressiga eisaamitte.blogspot.com alustasin 1 aasta ja 4 kuud tagasi, kuid juuni algusest alates on mu blogil uus aadress: www.beautybymissl.com. Blogimise juures kõige vahvam seni on olnud, see et mu blogi käiakse lugemas. Alati on tore lugeda toetavaid kommentaare. Tänu blogimisele olen avastanud omakorda ka palju uusi, huvitavaid ja inspireerivaid blogisid ning õppinud uusi meigi ja küünemaalingute nippe.

Nimetage palun 5 blogi/veebi, mida ise igapäevaselt(nädalaselt) külastate?

http://www.kaylashevonne.com,
http://prettymaking.blogspot.com,
http://www.dulcecandy.com,
http://www.buduaar.ee,
http://www.thesartorialist.com


Leelo Rohtmets