“Lähiajal panengi suurema rõhu rannajalgpallile ning seega võib mind kohata erinevates Eesti randades. Ennekõike just Pirital ja Pärnus. Loodan enda loodud meeskonnaga (Fc Üksjalgvärav) sellel aastal teha suure sammu arengus edasi ja eesmärgid on konkreetsed,” räägib Marko Kiigajaan Gossip.ee’le.

Marko Kiigajaan, “Tantsud tähtedega” saatest on juba hulga aega möödunud. Kuidas teil vahepeal läinud on?
Vahepeal olen ikka tagelenud aktiivselt tantsuga ning loomulikult ka teiste spordialadega, kui aega üle jääb. Korvpallis tulime Soovi võistkonnaga Tallinna meistriks ja rannajalgpalli hooaeg algas eelmisel laupäeval meile väga edukalt.
 
Millised on plaanid lähemal ajal, kus ja millal teid näha saab?
Lähiajal panengi suurema rõhu rannajalgpallile ning seega võib mind kohata erinevates Eesti randades. Ennekõike just Pirital ja Pärnus. Loodan enda loodud meeskonnaga (Fc Üksjalgvärav) sellel aastal teha suure sammu arengus edasi ja eesmärgid on konkreetsed. Ootame kõiki meile kaasa elama. Järgmine võistluspäev on juba 16.06 Pirita rannas.
 
Mida põnevat toob teile saabuv suvi?

Kuna võtan rannajalgpalli väga tõsiselt, siis on mul sellel aastal väike võimalus ka oma jalg Eesti koondise ukse vahelt sisse panna. Olen valitud juba kaheteistkümne järelejäänud kandidaadi hulka ning kaks nädalat tagasi peetud sõprusmängus Norra vastu suutsin ka värava lüüa. Igati korralik debüüt. Seega kuulub minu suvi suures osas rannajalgpallile.
 
Kas teil on midagi sellist ka südamel, mida sooviksite ära öelda?
Selles valdkonnas on hetkel kõik korras ja muretsemiseks väga põhjust ei ole. Loodan, et inimesed on sellel suvel veel sõbralikumad ja heasüdamlikumad, kui kunagi varem ning loodan, et tuleb ilus suvi.
 
Milliste tunnetega te mõtlete praegu tagasi “Tantsud tähtedega” saatele?
See saade on andnud mulle juurde tohutult kogemusi ja enesekindlust. Sellel projektil on kindlasti plusse kuhjaga rohkem, kui miinuseid ning see on igale noorele tantsuõpetajale väga korralik hüppelaud, kust alustada.
 
Kas mõnes telesaates ka suvel osalete?
Hetkel veel avalikustada ei saa, kuid mõningaid pakkumisi on siiski tulnud. Eks elame ühe päeva korraga ja vaatame mida tulevik toob!