18-aastane Kuressaarest pärit kaunis blogija ning Kuressaare Täiskasvanute Gümnaasumi õpilane Kristiine Pajussaar räägib Gossip.ee’le, et talle meeldib tantsida, jalgpalli mängida ning shopata ja siis tavalisi riideid ümber disainida. “Võin kanda asju, millele teised kõik viltu vaatavad,” räägib Kristiine ning lisab, et ta stiil on tegelikult üsna lihtne.

Kristiine Pajussaar, palun rääkige natuke endast: millega tegelete – kus koolis-tööl-huviringides käite?
Olen 18-aastane Kuressaare tüdruk. Käin Kuressaare Täiskasvanute Gümnaasumis, hetkel ei käi kuskil huviringis, kuna need on tavaliselt õhtuti ja sel ajal on mul kool.

Mis on teie hobid?

Meeldib tantsida, jalgpalli mängida, eelkõige shopata ja tavalisi riideid ümber disainida.

Mitu tundi veedate umbes päevast arvutis?

Põhiliselt olengi arvutis.. kui õpin või tegelen isegi millegi muuga, siis see alati töötab ja Facebook on tihi lihtsalt ees.

Rääkige palun natuke oma stiilist ja stiililemmikutest? Mis/ kes teid inspireerib?
Mu stiil on tegelikult üsna lihtne, kuid väga mitmekesine. Võin kanda asju, millele teised kõik viltu vaatavad, aga samas on päevi, mil näen välja tõesti nagu iga teine.

Kumba eelistate: kas 50 eset sekkerist või üks tunnustatud disainerilt?

50 asja sekkerist on kohe kindlasti mu otsus.

Milline on teie meelest suurim moeaps?
Suurim moeaps, hmm, usun et dressipüksid ja seljakott, mis on sobitatud pidulike kontsakingadega.

On teil mõni lemmikaksessuaar (aksessuaarid)?

Enda isiklikest ajsadest on kõik jakid mis mul on, sest need sobivad põhimõtteliselt alati ning need on mugavad ja kindlasti on minu jaoks tähtsad suured ning ekskulsiivsed kõrvarõngad.

Mida arvate Eesti moest ja moekonkursitest?
Ei oskagi midagi arvata, on asju mis tekitavad küll tunde, et kataks silmad, et nägema ei peaks, aga kenasi asju on ka palju. Moekonkursid on väga head võimalused noortel kuskilt alustada.

Mida arvate online poodidest – usaldate või mitte? Kui tihti ise interneti vahendusel midagi ostnud olete?
Buduaaris ikka käin ja tellin, e-bayst tellisin just ühe jaki ning wholesale-dress’is on ka väga palju ilusaid ja odavaid asju (ühed wedged tellisin sealt). Kvliteedis ei saa netist tellides kunagi kindel olla ja muidugi sobivuses, lihtsalt tuleb loota.

Milline isiklik saavutus (saavutused) on teile siiani elus kõige suuremat rõõmu pakkunud?

Moeüritustelt osavõtt on minu jaoks alati parim ja mõned filmi kogemused on ja jäävad alatiseks tähtsaks.

Mis on teie meelest õnn ning mis teeb teid õnnelikuks? Millal viimati tõeliselt õnnelik olite?

Õnnelikuks teevad lähedased inimesed, kes hoolivad. Olen alati õnnelik kui näen oma kallikest.

Nimetage palun 5 rõivaeset, mida te iial ei kannaks…
Issand, ma ei ole isegi nende kingade nimetust tänu sellele meelde jätnud, et need on lihtsad õudsad. Ühed on need, millega Lady Gaga kunagi väja tuli, näevad välja nagu seakärsad ja teised on need mis nüüd tulid kus põhimõtteliselt kontsa pole aga platvorm on. Nii jubedad mu meelest. Ma hetkel rohkem selliseid asju ei oskagi välja tuua.

Nimetage palun 5 rõivaeset, mis peaks igal naisel kapis olema…

1. Teksad, mis sobivad kõigega; 2. Must kleit, mida samuti saab kõigega sobitada; 3. Paar pintsakut; 4. Naiselikke stiilseid seelikuid peaks olema vähemalt 3; 5. Vähemalt kaks paari korralike kontsaga kingi

Kellena, kus näete ennast 10 aasta pärast? Kelleks soovite saada (olete juba saamas või saanud)?

10 aasta pärast, seda on raske tegelikult isegi mõelda, kunagi ju ei tea, aga… tahaks olla mingisuguse New Yorkeri või Terranova sarnase poe disainer, kuigi samas tahaks luua oma brändi ja selle kõrvalt tegeleda ka mingisuguse tavatööga, kavõi siis nende samade poodide müüjana. Hetkel tahaks gümnaasiumi läbida, siis aastaks Ameerikasse Au-Pairiks minna ning siis edasi vaadata.

Kui kaua olete oma blogi pidanud? Mis on blogimise juures kõige vahvam?

Blogi (www.krissu16.blogspot.com) alustamisest saab septembris 2 aastat. Üldse see, miks ma seda kirjutama hakkasin, on et ma ise kunagi saaksid meenutada asju ja pilte sealt vaadata ning ma mõtlesin, et kirjutan siis lühidalt ka rahvale oma tegemistest ja nii see nüüd olnud ongi, kuigi jah, tihti on suured vahed sisse tulnud.

Nimetage palun 5 blogi/veebi, mida ise igapäevaselt(nädalaselt) külastate?
Kusjuures ma ei loegi blogisid. Käin Buduaaris, Facebookis ning kui neil lehtedel keegi oma blogi jagab, siis viskan pilgu peale, aga kellegi blogi jälgija ma otseselt ei ole.
www.buduaar.ee
www.fashiolista.com
www.facebook.com – siin on ka palju erinevaid lehekülgi tehtud moe kohta
www.vogue.com
www.wholesale-dress.net