Elvast pärit Kerli Kõivu õde Eliisa, ei laula sugugi kehvemini kui tema kuulus õde. “Eesti otsib superstaari” saatesse pääsenud Eliisa veel avalikult läbilöögist maailmas ei unista, küll aga on tüdruk veendunud, et kellel staarigeen on, sellel ta lihtsalt on.  “Mingit plaani ega strateegiat mul veel kahjuks ei ole. Tahaksin, et üks hetk oleks mul võimalik teha professionaalselt muusikat, mis inimeste hinge puudutab,” räägib tüdurk Gossip.ee-le.

Kui võrdleksid ennast mõne tuntutd staari või staaridega, siis kellega sooviksid sarnaneda?
Ma tahaksin eelkõige ikkagi olla omanäoline.

Kui kaua oled muusikaga tegelenud? Kas sul on peale “Eesti otsib superstaari” saatesse pääsemise ka juba varasemaid võite muusika vallas?

Ma käisin kuus aastat laulustuudios ja osalesin erinevatel konkurssidel – oli nii võite kui ka kaotusi.

Millist muusikat armastad kuulata? Milist muusikat on plaan ise tegema hakata?
Viimasel ajal kuulan üsna vähe muusikat, sest et mu mp3 mängija läks katki. Muidu aga väga erinevaid stiile – üks hetk võin ma kuulata magusat r&b´d ja kõige tuntumaid pop hitte, samas teine hetk meeldib mulle hoopis näiteks Prodigy´t kuulata.Tantsupõrandal on kõige mõnusam minu jaoks Hip-hop.

Kas oled ise juba mõne laulu sõnade või viisi autor?
Ma olen natuke kirjutanud küll, aga enamik lugudest on poolikud, sest et ma ei suuda kunagi häid sõnu välja mõelda.

Mis on sinu unistus – kas unistad läbilöögist Eestis, läbilöögist Euroopas, läbilöögist maailmas? Milline on sinu plaan ja strateegia oma soovide täideviimiseks?

Hmm, kui aus olla, siis ma lihtsalt väga tahaksin, et üks hetk oleks mul võimalik teha professionaalselt muusikat, mis inimeste hinge puudutab. Mingit plaani ega strateegiat mul veel kahjuks ei ole.

Kas sinu muusikat või sinu esituses kellegi teise laule saab näiteks youtube´ist kuulata?
Ei saa.

Mis teeb sinu meelest staarist tõelise staari? Kas tahad saada staariks, kes ei karda tähesära, annab julgelt intervjuusid, suhtleb meedia ja fännidega või soovid teha vaikselt muusikat endale, ehk anda välja plaadi, aga seda vaikselt, omaette, eestlaslikult?
Ma arvan, et tegelikult staariks sünnitake ja kellel see niiöelda staarigeen on, sellel ta lihtsalt on. Ma ei mõtle siin all mingit diivatsemist, vaid pigem oma kutsumuse täitmist. Aga ma ise tahaks lihtsalt kunagi välja anda head ja kvaliteetset muusikat, ilma et sellega käiks kaasas haiglane tähelepanu.

Milline oleks sinu unistustetiim, kes sinu heaks töötab? Alates produtsentidest-manageridest kuni juuksuriteni välja.
Seda ei oska ma veel täpselt öelda. Oleks väga lahe, kui koos oleksid lihtsalt sarnase visiooniga mõnusad ja töökad inimesed.

[ot-gallery url=”gallery/eliisa-k%c3%b5iv-ma-tahaks-v%c3%a4lja-anda-head-ja-kvaliteetset-muusikat-ilma-et-sellega-k%c3%a4iks-kaasas-haiglane-t%c3%a4helepanu”]