95% mehi vihkab homosid – see on fakt… kuulutas mulle täna uhkelt üks meesterahvas. Mul läks meel kurvaks ja süda pahaks. Kuna ma ikka olen selline loll, kes ei saa aru, millal parem vait jääda (sest vaevalt, et minu jutt sellise mõttemaailmaga inimest muudab) siis ma ikka pidin sellel teemal edasi jaurama, kirjutab blogija ning Naistelehe toimetaja Mariann Kaasik oma blogis.

“Temalt sain teada, et kõik mehed vihkavad homosid, aga ei julge seda tunnistada. Loodan, et ma ei eksi, aga ta jutust sain nii aru, et ta vihkab neid homosid eriti, kes paraadidel käivad ja peale selle kõige on homoseks ju RÕVE. Seda teab ta kogemusest, sest ta olevat seda korra ka vaadanud, noh, et teada saada, kui rõve see täpselt on.”
 
“Kui ma julgesin öelda, et see on iga inimese oma asi, mida ta magamistoas teeb ja, et kindlasti saavad heterod veelgi suurtemate rõvedustega hakkama, siis sain vastuseks, et olen lihtsalt noor ja loll. 10-aasta pärast näevat ma maailma teisiti. SEST ÜKSI NORMAALNE MEES EI SALLI HOMOSID, naistel olevat nad alati rohkem peale läinud. Ja kord, kui ma saan 32, siis ma ärkan ja mõtlen: “persse need homod, rõveee” ja hakkan neid tulihingeliselt vihkama. Kui see juhtub, palun andke mulle molli.”
 
““Mariann, lepime kokku et ükski täie mõistusega mees ei salli homosid,” ütles ta mulle lõpuks. Ma vastasin, et tean nii mõndagi meest, kes ei veeda oma päevi homovihkamisega. Selle peale sain teada, et ma lihtsalt ei tea meeste mõttemaailma.”
 
“Ometi väidab ta, et homofoob ta ei ole. Ta lihtsalt ei sallivat homosid, easy as that! :) Mul on vaid kolm sõna öelda: what the fuck?”