“Olles olnud väga paljude konkursite nii publikus, žüriis, kui korraldusmeeskonnas, näen iga kord, kui palju vaeva noored alustavad moeloojad näevad ja kui tänulikud nad on, kui neile antakse võimalus oma loomingut publikule esitleda. Eesti mood kui kohalik moedisain on imeline — müts maha meie tegijate ees,” räägib avalikke suhteid, moodi ning ajakirjandust armastav Aljona Sokolovskaja Gossip.ee’le.

Aljona Sokolovskaja, palun rääkige natuke endast: millega tegelete – kus koolis-tööl-huviringides käite?
Täiskohaga töötan ma PR-agentuuris, koolid-huviringid on jäänud praeguse seisuga selja taha.
 
Mis on teie hobid?

Suures plaanis ilmselt mood — moe ümber keerlev blogi, korraldusabikäsi erinevate moeürituste juures, artiklid-tekstid näiteks kodumaises e-poes Siison ja mujal.
 
Rääkige palun natuke oma stiilist ja stiililemmikutest? Mis/ kes teid inspireerib?

Mulle meeldib mõelda, et mu stiili saab kokku võtta sellise komplektina nagu lihtsad lõiked ja rahulikud toonid. Ja nii see enamjaolt ka on. Vähemalt sinnamaani kuni avastan end poes ostmas midagi erkroosat või midagi tegumoe poolest esmapilgul täiesti arusaamatut. Mind inspireerivad põhiliselt skandinaavia moeneiud — blogijad, disainerid, tundmatud näod tänavastiili jäädvustuste seas. See lihtsus, kargus ja samas julgus ja hea silm proovida midagi uut… super.
 
Milline on teie meelest suurim moeaps?
Klassika – sokid sandaalidega.
 
On teil mõni lemmikaksessuaar (aksessuaarid)?
Mu käekell. Kui see mingil põhjusel hommikul koju ununeb, on terve päev tunne, et midagi on puudu.
 
Mida arvate Eesti moest ja moekonkursitest?
Ainult head! Olles olnud väga paljude konkursite nii publikus, žüriis, kui korraldusmeeskonnas, näen iga kord, kui palju vaeva noored alustavad moeloojad näevad ja kui tänulikud nad on, kui neile antakse võimalus oma loomingut publikule esitleda. Eesti mood kui kohalik moedisain on imeline — müts maha meie tegijate ees.
 
Milline isiklik saavutus (saavutused) on teile siiani elus kõige suuremat rõõmu pakkunud?

Olles just saanud maha oma esimese ERKI Moeshow korralduskogemusega, pressiesindajana, võin julgelt öelda, et tegemist ON suure saavutusega. Ja rõõm selle osakesest olemisest sedavõrd suurem.
 
Nimetage palun 5 rõivaeset, mida te iial ei kannaks…

“Iial” mõiste raames ei julge ma kohe kindlasti midagi konkreetset öelda. Olen küllaga öelnud ja hiljem oma sõnu söönud.

Nimetage palun 5 rõivaeset, mis peaks igal naisel kapis olema…
Mustad retuusid, korralik pintsak, valge siidisärk ja valge maika ning suur pehmemaist pehmem kampsun. Näiteks halli värvi.
 
Millist rolli mängivad teie elus värvid? Mis on teie lemmikvärv?
Erinevalt sellest, mis mulje jääb, kui minu garderoobivalikutele peale vaadata, meeldivad mulle värvid — türkiis, kollane, virsikuroosa. Ise olen rohkem ustav küll tumesinisele, helehallile ja mustale-valgele, kuid see ei tähendaks, et ma värve kui selliseid ei armastaks.
 
Millised on teie ilunipid ning lemmiktooted? Kas on mõni toode, mida ikka ja jälle ostate?

Clarins Beauty Flash Balm’i jään ilmselt elu lõpuni kiitma. Mitmendal ringil on mul juba vahelduva eduga kõik erinevad Chanel Chance’i lõhnad ja aastate kaupa on kotis alati olnud kõige tavalisem Nivea huulepalsam. Parim nipp välimusele efektsuse lisamiseks on alati võõp punast huulevärvi.
 
Kellena, kus näete ennast 10 aasta pärast? Kelleks soovite saada (olete juba saamas või saanud)?

Ma olen alati hädas sellistele küsimustele vastamisega. Aga ma arvan, et ma vaikselt olen tegemas neid samme sidumaks end nende valdkondadega — PR, mood, kirjutamine  —, mida tahan oma elus ka 10 aasta pärast näha.
 
Kui kaua olete oma blogi pidanud? Mis on blogimise juures kõige vahvam?

Praeguse seisuga OH, I’M SO OBSESSED (ohimsoobsessed.blogspot.com) juba kuskil 2,5 aastat vana ja ma ei suuda ikka veel ära imestada, et mul üldse lugejaid on.

Nimetage palun 5 blogi/veebi, mida ise igapäevaselt(nädalaselt) külastate?

Jälgin neid isegi rohkem kui 5, aga lemmikumad on ilmselt Columbine Smille, 5 inch & up, Style by Kling, Northen Light ja afterDRK.
 


Aljona Sokolovskaja (Fotod: ohimsoobsessed.blogspot.com)