Tarmo Arumets ja Kati Saara Vatmann tahavad lõpetada meedias ringlevad kuulujutud nende väidetavast lahkuminekust. Mõlemad tunnistavad Gossip.ee’le kui ühest suust, et nende armastus õitseb kaunilt kui kevadine pojeng ning üksteisest lahus olla on äärmiselt raske.

“Jah, Tarmo oli kolm päeva kodus. Nüüd on jälle vähemalt kolm nädalat Soomes ja see on meile mõlemale äärmiselt raske,” räägib Kati Saara Vatmann Gossip.ee’le ning kurdab, et selline elu, kus üks käib pikalt välismaal tööl on kurnav ning tekitab tohutut igatsust.

Kuigi Vatmann’i-Arumetsa kokku lahku suhe on kõlapinda leidnud juba aasta jagu, tunnistavad abikaasad, et nende suhe on vägagi kuum. “Ainus vastus on, et Kati Saara Vatmann on minu elu armastus, käisin äsja kodus tema juures. Olen temaga VÄGA abielus ja muudele küsimustele vastata ei soovi. Jah, ta on tuline ja ettearvamatu naine aga ilmselt sellepärast ma teda nii tohutult armastangi,” põrutab kolm päeva kodus viibinud Tarmo Arumets.

“Miks ma neid sõnu kommenteerima pean? Tarmo on minu laulatatud abikaasa, mitte üksnes kallim,” lisab särtsakalt Kati, et lahkuminekust nende majas juttu pole.
 
“Vedasime temaga eile lambaid uutele omanikele, olen ametis auto kasimisega, kohe lähevad kaks mära paaritusse — pean just aru, kuidas üksi treilerit jeebi taha ja hobuseid treilerisse pakkida. Saan hakkama, tänan küsimast.”