Lenna Kuurmaa räägib Meritmerit.wordpress.com blogi intervjuus, et hakkas laulmisega tegelema juba 2-aastaselt. “2-aastaselt ema jutustuste järgi. Kodus laulsin pidevalt. 4 aastaselt hakkasin siis laulmisega ametlikult tegelema ühinedes Lasteekraani Laulustuudioga, mida juhendas Aarne Saluveer ja kus laulsin kuni 16 eluaastani.”
 
Kas on mõni laul, mis Lennat ikka ja jälle inspireerib? “Inspireerib? Seda on kuidagi raske ette kujutada… aga lugu või pigem lood, mis alati liigutavad ja kuidagi eriliselt hingama panevad on isamaalised, pigem vanemad lood: (laul põhjamaast, laul munamäest, koit, ta lendab mesipuu poole) need on kõik koorilaulud. Aga nendel on eriline tekstiline mõju.”
 
Tänaseks juba nii laulja kui näitlejannana karjääri teinud Lenna usub, et suuremad saavutused on tema elus alles ees. “Usun ja loodan, et suuremad saavutused on veel ootamas ees. Püüan rõõmustada iga päev.”
 
Täna kirjutab Lenna uut muusikat ning valmistub suvetuuriks. “Kirjutame uut plaati koos Mihkel Rauaga, mis võiks valmis saada selle aasta hilissügiseks. Erinevaid kontserte on suve jooksul tulemas palju ja Märt Avandiga koos olen ka suvetuuril.”