Eilses ETV saates „Ringvaade“ päris saatejuht Anu Välba Koidult, kuidas tütar kasvab, mispeale kostis Toome: „Tänan küsimast, hästi.“ Mees tunnistas, et saab isarolliga hakkama. Kas tõesti otsustas Koit lõpuks avalikustada, et just tema on pisikese Rebecca isa? Kaia Triisa ütleb Publikule et tema saadet ei näinud ja seega ei oska ta Koidu sõnade peale midagi kosta. „Peate seda Koidu käest küsima.“

Kaia oma tütre isa nime jätkuvalt ei paljasta. „Miks ma peaksin oma eraelu kommenteerima? Kui laps sündis, kirjutati minust väga negatiivseid uudiseid. Alusetu laim läheb hinge. Ja kui mul on juba piisavalt paks nahk, siis vanematele mõjub see ju ikka,“ põhjendab Kaia Triisa, miks ta on otsustanud oma eraelu jätta lähedaste ringi.

Kaia nendib, et õelate artiklite laviin sundis teda üks ja ainus kord lapse teemal ajakirjale Just! intervjuud andma. “Meil on kõik kenasti! Edaspidi ma ei hakka seda teemat lahkama. Need, kes peavad teadma, neile olen öelnud, kes on Rebecca isa,“ sõnab tuntud meigikunstnik.