Eesti blogija Kadi-Liis Koppel on 20-aastane särasilm, kes äsja naases aastaselt Londoni reisilt. Särtsakas neiu oli aastakese au pair ning sügisel kavatseb Tallinnas suhtekorraldust õppima asuda. “Kindlasti oli minu jaoks suur saavutus üksi Inglismaale elama asumine ja seal hästi hakkama saamine. Ma õppisin seal olles ennast palju paremini tundma ja mu unistused on nüüd palju suuremad ja julgemad,” räägib Kadi-Liis Gossip.ee’le.

Palun rääkige natuke endast: millega tegelete – kus koolis-huviringides käite?

Olen 20 aastane ja pärit Tallinnast. 2011 aastal lõpetasin Tallinna Lilleküla Gümnaasiumi. Kaks päeva peale gümnaasiumi lõpetamist sõitsin Inglismaale au pair’iks, mis on olnud üks parimaid otsuseid minu elus. Sügisel on plaanis astuda Tallinna Ülikooli, et õppida suhtekorraldust.

Mis on teie hobid?
Talvel naudin lumelauda, suvel tegelen rulluisutamisega. Veel meeldib moeblogisid lugeda ning viimasel ajal olen sõbrannade peal stilistikat ja jumestamist katsetanud.

Teile meeldib ka fotograafia? Mida kõige enam pildistada armastate? Miks?

Mingi aparaat, millega saab pilti teha, on mul alati kaasas: kas siis kaamera, telefon või iPod. Klõpsin kogu aeg… Kõige enam meeldib mulle pildistada inimesi ja huvitavaid emotsioone. Peab tunnistama, et minu jaoks parim viis igavat päeva mööda saata on teha endast või sõbrannast pilte. Kogu see protsess — teha sobiv meik, valida riided, otsida taust ja mõelda story, on alati põnev. Igavast päevast saab hetkega põnev.

 Rääkige palun natuke oma stiilist ja stiililemmikutest? Mis/ kes teid inspireerib?

Ma isegi ei oska oma stiilile nime anda. Ühel päeval kannan ma kleiti ja kingi, järgmisel aga tenniseid ja teksaseid (mida kitsamad püksid seda parem). Kõik oleneb ilmselt tujust. Varem kandsin ma suhteliselt tumedaid rõivaid. Julgen väita, et enamus riided olid musta värvi. Kuna Eestis on minu arvates riided ja jalanõud üpris kallid, siis ikka juhtus nii, et ostsin musta värvi saapad ja kleidi, et oleks lihtsam sobitada. Inglismaal avastasin enda jaoks värvid. Kuna kaup on tunduvalt soodsam, sain endale rohkem lubada ja tänu sellele ka rohkem katsetada. Üldiselt mind inspireerivad inimesed tänavatel, erinevad blogid ja kindlasti ka sõbrannad!

Milline on teie meelest suurim moeaps?

Ma arvan, et kõik on hästi selle hetkeni, kuni inimene oma riided välja kannab. Apsuks võib minu arvates nimetada seda, kui kantakse ebasobivaid rõivaid näiteks teatris, koolis, sportlikel üritustel jne. Väga hea näide on miniseelik ja moodne suure dekolteega pluus koolis.

On teil mõni lemmikaksessuaar (aksessuaarid)?
Kõige enam on mul ilmselt käekotte. Aga lemmikuks võiks ilmselt pidada mu Pandora käeketti. Igal detailil selle juures on mingi tähendus. Näiteks sain enne Inglismaale minekut parimalt sõbrannalt hõbedast lennuki oma keti külge.

Mida arvate Eesti moest ja moekonkursitest?

Eesti mood läheb minu arvates ainult ülesmäge. Disainerid on läinud julgemaks ja kasutavad rohkem värve! Eestis on väga palju andekaid disainereid (Liisi Eesmaa, Britt Samoson, Liina Stein, Kirke Talu, Kriss Soonik jne)!

Milline isiklik saavutus (saavutused) on teile siiani elus kõige suuremat rõõmu pakkunud?

Kindlasti oli minu jaoks suur saavutus üksi Inglismaale elama asumine ja seal hästi hakkama saamine. Ma õppisin seal olles ennast palju paremini tundma ja mu unistused on nüüd palju suuremad ja julgemad! Nooremana valmistasid rõõmu ka kõik rulluisumaratonide võidud. Sai isegi Eesti meistritiitel juunioride arvetuses poolmaratonis võidetud.

Nimetage palun 5 rõivaeset, mida te iial ei kannaks…

Ilmselt on need Crocsid…

Nimetage palun 5 rõivaeset, mis peaks igal naisel kapis olema…

Ilusasti istuvad teksad, klassikaline kleit, mugavad kontsaga kingad, midagi sportlikku ja mugavat väliürituste jaoks ja ILUS PESU!

Millist rolli mängivad teie elus värvid? Mis on teie lemmikvärv?

Täna mulle juba meeldivad värvid. Kuigi pean tunnistama, et ma kasutan värvilisi riideid rohkem fotodel ning igapäevaselt kannan rohkem musta ning pruune, beeže ja sinakaid toone. Lemmikvärk on ilmselt must või nude.

Kellena, kus näete ennast 10 aasta pärast? Kelleks soovite saada (olete juba saamas või saanud)?

10 aasta pärast ma loodan, et ma teen tööd, mis mulle meeldib. Täpsemalt midagi ei oskakski öelda, loodetavasti see töö on loominguline.

Kui kaua olete oma blogi pidanud? Mis on blogimise juures kõige vahvam?

Blogi (http://kadiliisk.blogspot.com/) hakkasin pidama Inglismaal olles ehk 2011 juuni lõpus. Kõige vahvam on inimeste tagasiside ja muidugi see, et endal on tore vanu postitusi lugeda!

Nimetage palun 5 blogi/veebi, mida ise igapäevaselt(nädalaselt) külastate?

Olen suur blogide lugeja. Mul on enda blogis pikk list blogisi, mida ma iga päev jälgin. Neid peaks seal olema umbes 70. Aga minu viis lemmikut oleks:
 1. Angelica Blick ( http://nyheter24.se/modette/angelicablick )
 2. Ulrikke Lund ( http://ulrikkelund.com/ )
 3. Maffashion ( http://madamejulietta.blogspot.com/ )
 4. The Londoner ( http://www.thelondoner.me/ )
 5. Grete Talu ( http://g-reveals.blogspot.com/ )


Kadi-Liis Koppel (Pildid: kadiliisk.blogspot.com)

[ot-gallery url=”gallery/eesti-blogija-kadi-liis-koppel-gossip-eele-londonis-%c3%b5ppisin-ennast-paremini-tundma-ja-suuremalt-unistama”]