Hiljuti oma esimese sooloalbumi „A Little Wicked” üllitanud Ithaka Maria vastab Õhtulehe online intervjuu küsimustele ning ütleb, et kõigest ka rääkima ei pea. Küsimusele, kas tal on silikoonrinnad teatab “Eesti otsib superstaari” selle aasta üks saatejuht otse: “Teate, milline on minu seisukoht – rinnad, rasedusarmid, sünnitus, arstivisiidid, tsüklid ja muu taoline on delikaatsed teemad, mida võiks algatada naine ise vabatahtlikult, kui tunneb, et tahab sellest rääkida. Mina ei taha.”

Palju on kiidetud Maria Ithaka kaunist ja saledat välimust ning ka nüüd uurisid inimesed, kuidas ta seda on saavutanud. “Dieeti hakkaks pidama vaid äärmisel juhul, kui näiteks arst mingil põhjusel peaks seda tungivalt soovitama – ülekaalu või mingi tervisehäda tõttu. Ilmselt mulle on ettenähtud muud katsumused. Trenni teen muidugi! Pisikesest peale olen teinud. Alustasin iluvõimlemisest range treeneri käe all, aga olen ka ise suht visa “enesepiitsutaja”.

“Enne lapse sündi oli mul tavaks sportida üle päeva minimaalselt 2 tundi. Nüüd võimlen täpselt nii palju, kuni koormus naudingut pakub. Ei ole vaja üle tähtsustada saledust. Vaimse ja füüsilise tervise eest tuleb lihtsalt hoolt kanda ning selles osas pole mul kellelegi mingit uut vihjet anda. Alustuseks on hea leppida endaga ning unustada ära teiste pidev mõõtmine ja kritiseerimine,” räägib Maria Ithaka.

Maria Ithaka tegemisi saad jälgida ka tema MySpace lehelt

Refereeritud artikli täisteksti loe Õhtulehest