Anna-Maria Tagu (14) on kaunis Pärnu tüdruk, kes armastab purjetada, mägib tennist ning peab oma blogi. Vabal ajal meeldib talle tegeleda ka fotograafiaga ning valmistada ehteid. Kuigi tulevikuks pole plaanid veel päris paigas, usub Anna-Maria, et tulevikus võib temast saada stilist. “Mõtteid on igasuguseid, näiteks stilist olla oleks väga vahva, aga eks näis. Enne tahaks põhikooli ja gümnaasiumiga ühele poole saada ja kindlasti ka tahaks ülikooli minna,” räägib Anna-Maria Gossip.ee’le.

Anna-Maria Tagu, palun rääkige natuke endast. Millega tegelete – kus koolis-huviringides käite?
Olen 14-aastane tüdruk suvepealinnast ja käin Pärnu Koidula Gümnaasiumis.

Mis on teie hobid?
Hobideks on mul purjetamine ja tennis. Tennisega olen tegelenud umbes 7 aastat juba ja purjetamise pisiku sain tänu oma isale ja vennale, kes on ka väiksest peale tegelenud purjetamisega ja isa omab ka oma jahti nimega LadyBird.

Teile meeldib ka fotograafia? Mida kõige enam pildistada armastate? Miks?

Oooja, sain endale just nädal-kaks tagasi uue Canoni peegelkaamera. See oli mul juba päris kaua üks suurimaid soove kuna mulle meeldib väga pildistada. Enamasti kõike, aga loodus tundub kõige huvitavam. Ma olen jälginud juba 2 aastat igasuguseid fotograafia blogisid ja mind ennast hakkas ka see kõik huvitama.

Valmistate ka ehteid. Kust saite ehete valmistamise pisiku? Milliseid materjale enim kasutate, kust tellite?

Olen väga tihe Buduaari turu külastaja ja kuna sealt jäid väga paljud oma tehtud asjad silma ja ka uurisin nende tegijate blogisid, siis hakkas see ka huvitama. Põhiliselt kasutan kõiki asju, ei olegi mingeid eelistusi. Tahaksin tegelikult õppida veel fimot natuke rohkem tundma. Mul on päris palju lemmikuid e-poode aga kõige lemmikumaks jääb Helmehaldjas.ee. Külastan ka vahetevahel ome kodulinna pärlipoodi, mis asub Rüütli tänaval.

Rääkige palun natuke oma stiilist ja stiililemmikutest? Mis/ kes teid inspireerib?

Mulle meeldib kanda mugavaid riideid nii, et mul endal hea oleks. Aga suvel on vaieldamatud lemmikud igasugused kleidid ja seelikud. Suvel kannan väga vähe pükse. Jalanõudest eelistan kevadel ja sügisel igasuguseid erinevaid ja vahvaid ketse. Suvel meeldib kanda rohkem kõrgemaid kingi.

Mulle meeldivad Eestist väga Tiina Talumehe riided ja kolektsioonid. Oman ka paari Tiina Talumehe asja.

Milline on teie meelest suurim moeaps?

Kindlasti on jube kui kantakse spordiriideid koos näiteks uhkete kontsaabastega või vastupidi. Või siis dressipükstega minnakse kuhugi suuremale üritusele.
 
On teil mõni lemmikaksessuaar (aksessuaarid)?

No selle kohapealt ütlen ma ainult üht, et ikka ise tehtud on hästi tehtud! Ma kannan tegelikult ikka rohkem ise tehtud asju, aga nii lemmikut polegi, kõik on omamoodi armsad.

Mida arvate Eesti moest ja moekonkursitest?

Eesti mood — ütleks, et kõik on nii tavaline ja igav, leidub vaid üksikuid tüdrukuid, kes pööravad oma riietusele tähelepanu ja tahavad erineda. Moekonkurseitest nii palju, et aasta kõige tähelepanuväärsemad on olnud siis Noormood ja MoeP.A.R.K , see aasta kahjuks mõlemaid ei jõudnud külastada aga nii palju kui ma pilte olen näinud, olid väga vahvad kolektsioonid.

Milline isiklik saavutus (saavutused) on teile siiani elus kõige suuremat rõõmu pakkunud?

Ma arvan, et mu ehted. Kuigi nüüd mingi aeg jätsin kõik unarusse… Aga nüüd tunnen, et lausa igatsen seda kõike ja võtan siiski oma ehteasjad jälle välja ja mõtlen midagi uut ja ilusat välja.

Nimetage palun 5 rõivaeset, mida te iial ei kannaks…
Päris raske küsimus tegelikult, aga kindlasti mitte alt laienevaid teksasid. Rohkem nagu ei oskagi nimetada.

Palun nimetage 5 rõivaeset, mis peaks igal naisel kapis olema…

Enda järgi võttes pean oluliseks, et igal naisel oleks kapis vähemasti 1 paar musti teksapükse, kindlasti mõni vahva kleit, mida saaks suvel kanda, kindlasti võiks olla ka pliiatsseelik, sest see sobib tavaliselt kõikidele ja kindlasti mõni paar kontsakingi ja värvilisi särke.

Millist rolli mängivad teie elus värvid? Mis on teie lemmikvärv?

Mulle meeldivad väga värvid. Suvel kannan väga palju erinevaid värve. Kõik mis on värviline meeldib väga. Talvel olen rohkem musta, halli ja pruunikate riiete kandja.

Kellena, kus näete ennast 10 aasta pärast? Kelleks soovite saada (olete juba saamas või saanud)?

Mõtteid on igasuguseid, näiteks stilist olla oleks väga vahva, aga eks näis. Enne tahaks põhikooli ja gümnaasiumiga ühele poole saada ja kindlasti ka tahaks ülikooli minna.

Kui kaua olete oma blogi pidanud? Mis on blogimise juures kõige vahvam?
No blogi (http://annnnatz.blogspot.com) olen pidanud juba umbes 4 aastat . Alustasin väga noorelt . Nii vahva on vaadata kuidas igapäev lisandub uusi lugejaid ja et mu blogi jääb silma. Muidugi meeldib mulle väga kõiki oma piltte jagada kõigiga.

Nimetage palun 5 blogi/veebi, mida ise igapäevaselt(nädalaselt) külastate?

Neid lemmikuid on nii palju aga lisan siis mõned. Näiteks http://msmarleybrilliants.blogspot.com/, vapustav tüdruk . Siis üks väga vahva Soome blogija http://ready-for-fashion.blogspot.com/ . Ja ka üks vahva Pärnu tüdruk kelle blogi on mul juba väga kaua olnud suur lemmik http://rrreiliii.blogspot.com/ . Ja ka üks Gossip.ee’le tuttav tüdruk Anette http://anetteblogi.blogspot.com/ . Mulle väga meeldivad ta pildid ja üldse on ta väga laheda stiiliga.


Anna-Maria Tagu (Pildid: annnnatz.blogspot.com)

[ot-gallery url=”gallery/eesti-blogija-anna-maria-tagu-gossip-eele-eesti-mood-%e2%80%94-%c3%bctleks-et-k%c3%b5ik-on-nii-tavaline-ja-igav”]