Mari-Leen Kaselaan (21), kes on koostöös produtsent Sven Lõhmusega mitu edukat plaati üllitanud, otsustas Hispaaniasse, Gran Canariale kolida. Plaan oli Eestist lahkuda juba läinud aastal, aga toona elas lauljatar veel oma hollandlasest kallima Sietse Bakkeriga (24), kirjutab Kroonika.

“Lähen üheotsa piletiga, sest ma ei tea, kauaks ma sinna jään,” räägib Mari-Leen ajakirjale Kroonika. “Olen alati tahtnud mingisuguse aja kuskil mujal elada. Kaalusin mitmeid variante, nagu näiteks Austraaliat. Vahepeal mõtlesin, et need kohad võiksid ju olla veel ka näiteks USA või London. Aga Austraalia ja USA on liiga kaugel, sealt ei tule jõuluks koju. Inglismaal on aga veel kehvem kliima kui meil, ei ole õiget talve ega sügist, kogu aeg selline vahepealne. Pluss see, et London on ülerahvastatud ja mind häirib see.”

“Ja üldse, miks mitte minna? Mul meest ja last ei ole. Üürikorteri andsin ära, elan praegu sõbra juures. Ta elab üksi suures korteris, ja temaga koos lähemegi. Spekulatsioonide vältimiseks ütlen, et me oleme lihtsalt sõbrad, suhet ei saa meie vahel olla – me ei ole teineteise maitse,” räägib Mari-Leen.

Muusikat Mari-Leen jätta ei kavatse. “Muusikat, seda ma kindlasti ei jäta. Üks idee ongi hakata seal bändi tegema. Iseasi, kuidas see välja kukub. Soovin ennast ka muusikalises mõttes leida, katsetada erinevaid asju. Eesti popmuusikas olen ma saavutanud juba kõik, mis olen tahtnud saavutada. Nüüd tahaks teha muusikat iseendale. Mul ei ole ambitsiooni kuhugi Hispaania edetabelite tippu pürgida. Kunagi ei saa midagi välistada, olen avatud igasugustele võimalustele, ideedele ja kuulan oma südamehäält.”

Mari-Leen avas ka oma fännisaidi: www.mari-leen.com , mille vahendusel saab ennast tema Hispaania tegemistega kursis hoida. “Seal hakkavad olema igasugused videoblogid, foorum, galeriid, ja kel vähegi huvi on, saavad jälgida selle vahendusel, kuidas mul seal läheb või mida ma seal teen,” ütleb Mari-Leen.

Refereeritud artikli täisteksti loe ajakirjast Kroonika