Saarlanna Hedi Kerme on fotograafiat, õmblemist ja disaini armastav tüdruk, kes koju toonud juba mitmeid rõõmustavaid moeauhindu. “Arvan, et seni kõige suuremad saavutused on Moedepoo 2011 Noorema vanuseastme I koht. MoeP.A.R.K 2012 II koht, KG LOOK grand prix ja LOOK KOOL grand prix,” räägib moodne kaunitar Gossip.ee’le. Ka tulevikus näeb Hedi ennast ameti peal, mis rõõmu pakkub ning on loovusega seotud.

Palun rääkige natuke endast: millega tegelete, kus koolis-huviringides käite? Mis on teie hobid?

Ma käin Kuressaare Gümnaasiumis põhikooli lõpuklassis. Vabal ajal ma tegelen fotograafiaga, õmblemisega, disainimisega ja ka spordiga. Ainukese huviringina millega iga nädal tegelen on rahvatants ja seda juba 9 aastat järjest. Pean blogi ja veedan sõpradega aega.
 
Rääkige palun natuke oma stiilist ja stiililemmikutest? Mis/ kes teid inspireerib?

Enda arust pole mul kindlat stiili välja kujunenud. Kannan seda, mis mugav ja praktiline. Igasugused kampsunid ja lohvakad pluusid on mulle väga meeltmööda. Stiililemmikuid eriti ei ole. Võib-olla ainukesena kellel silma peal hoian on Rihanna ja Kardashianide õed. Inspiratsiooni ammutan põhiliselt internetist.
 
Milline on teie meelest suurim moeaps?

Mulle endale ei meeldi üldse alt laiad teksad. Aga samas ei saa seda moeapsuks nimetada, sest kunagi olid need päris popid asjad. Mulle endale need jalga ei sobi aga tuleb tunnistada et mõne inimese seljas on need vägagi kihvtid. Aa, ja sammuti ei meeldi mulle üldse Crocsid.
Ehk siiski võin suuremaks moeapsuks nimetada 70 ja 80’datel moes olnud õlgu sada korda laiemaks teinud jakid.

On teil mõni lemmikaksessuaar (aksessuaarid)?

Ilmselgelt kaelakeed. Ilusad ja lihtsad asjad. On tagasihoidlikumaid ja silmapaistvamaid. Kodus olevatest pean lemmikuks ühte kuldset kaelakeed, kus kolm tuvi istuvad õrrel ja ühte ristiga kaelakeed.

Mida arvate Eesti moest ja moekonkursitest?

Tundub, et iga aastaga tuleb neid rohkem juurde ja muutuvad paremaks. Igast korrast õpitakse alati vigade pealt, mida järgmine aasta vältida. Ja nii muutuvadki üritused paremaks. Konkurents iga aastaga kasvab ja noored muutuvad aktiivsemaks.

Milline isiklik saavutus (saavutused) on teile siiani elus kõige suuremat rõõmu pakkunud?

Arvan, et seni kõige suuremad saavutused on Moedepoo 2011 Noorema vanuseastme I koht. MoeP.A.R.K 2012 II koht, KG LOOK grand prix ja LOOK KOOL grand prix.
 
Palun nimetage 5 rõivaeset, mida te iial ei kannaks…

Ma ei saa kahjuks midagi öelda, kuna olen isegi tähele pannud, et kunagi ütlesin, et ei pane iialgi täistallaga kingi jalga aga nüüd on need mul ühed lemmikumad kingad üldse. Oma sõnu ma ka süüa ei taha, seega jään vastuse võlgu.
 
Palun nimetage 5 rõivaeset, mis peaks igal naisel kapis olema…
Must pintsak, alt kitsad teksad, üks ilus kleit, kihvt t-särk ja lohvakas kampsun, mida ükskõik mis pluusi peale visata.
 
Millist rolli mängivad teie elus värvid? Mis on teie lemmikvärv?

Võin öelda, et ma ei ole väga suur värvide armastaja. Kirevad värvid mulle ei istu. Olen rohkem pastellsete toonide inimene. Beežd, pruunid, valged, mustad ning hallid toonid esinevad kapis kõige rohkem. Kuid on hetki, mil mulle meeldib väga mõni teistsorti toon. Näiteks praegu on selleks rukkilille sinine.
 
Kellena, kus näete ennast 10 aasta pärast? Kelleks soovite saada (olete juba saamas või saanud)?
Kuskil ülikoolis õppimas midagi, mis on loovusega seotud. Kindlat ametit pole endale välja mõelnud, eks näis kuhu tulevik mind viib. Kuid üks on kindel, tulevane amet peab mulle rõõmu pakkuma ja olema seotud loovusega.
 
Kui kaua olete oma blogi pidanud? Mis on blogimise juures kõige vahvam?

Oma blogi (http://le-prost.blogspot.com/) olen nüüdseks pidanud 1 aasta peaaegu 1 kuu. Blogimise juures kõige vahvam on see, et saan teistele inspiratsiooni anda. Blogi on valla päästnud erinevad teed, mis ilma blogita poleks minu juurde ehk jõudnud.

Nimetage palun 5 blogi/veebi, mida ise igapäevaselt(nädalaselt) külastate?

Üldiselt blogimaastik on mul siiski Eesti sisene ning kõige rohkem hoian silma peal:
 http://cicucoco.blogspot.com/
 http://johannasconfessions.blogspot.com/
 http://www.robertae.blogspot.com/
 http://www.sequinblog.com/
 Saaremaa lemmikud blogid: http://karbooom.blogspot.com/ ja http://mmaarrjjuu.blogspot.com/

——————————————————♥—♥—♥——————————————————
Reklaam:

Visit Ohmygossip Couture e-shop
——————————————————♥—♥—♥——————————————————


Hedi Kereme (Fotod: le-prost.blogspot.com)

[ot-gallery url=”gallery/blogija-hedi-kereme-gossip-eele-blogi-on-valla-p%c3%a4%c3%a4stnud-erinevad-teed-mis-ilma-blogita-poleks-minu-juurde-ehk-j%c3%b5udnud”]