Lauludega “II Dimnsioon” ja “Mis tegema nüüd pean” kuulsust kogunud bändi “Blondy” lauljatar Mari-Liis Rahumets on lisaks bändile ka ema ja muusikaõpetaja. Tegus noor naine armastab lastega töötada ning ütlebki, et tema ambitsioonid on muutunud – täna soovib ta aidata noori artiste. “Minu isiklikud ambitsioonid ei ole sugugi kuhugi stoppama jäänud, muutunud
on valdkond. Töötan muusikaõpetajana, kirjutan muusikat neile väikestele solistidele,” räägib Mari-Liis Gossip.ee-le.

Teed koos sõbranna Kristi Viljastega bändi “Blondy”. Kuidas teil läheb? Olen kuulnud, et sinust on saanud ka muusikaõpetaja.
Jah. Tegelikult on meie “bändiga” sellised lood, et uued laulud plaanime välja anda juba omal käel ja oma lõbuks. Nüüd sügisel kutsuti meid kaasa ühele tuurile ja ajame oma asja sedasi vaikselt, ilma liigse tähelepanu ja kärata. Minu isiklikud ambitsioonid ei ole sugugi kuhugi stoppama jäänud, muutunud on valdkond. Töötan muusikaõpetajana, kirjutan muusikat neile väikestele solistidele.

Millised on sinu päevad mehe, lapse ning tööde kõrval. Millised kasulikud tegemised-ettevõtmised katsud mahutada igasse päeva? Milliseid halbu harjumusi püüad välja juurida?
Minu argipäevad on enamasti nii ära planeeritud, et spontaanseid tegemisi satub sinna harva. Tööle, kooli, lasteaeda jne. Sellegi poolest on mul halbu harjumusi, mis üha süvenevad. Ma olen totaalne laiskvorst! Mulle meeldiks hommikuti kaua magada, mulle meeldiks kui mul oleks nõudepesumasin ja ma söön… no ma söön kogu aeg!

Milliste aksessuaaridega armastad oma isikupära rõhutada? Milliste brändide rõivaid eelistad? Kus Sind kõige tõenäolisemalt shoppamas võib näha?
Mis puutub aksessuaaridesse, siis hiljuti joonistasid lapsed koolis oma õpetajaid. Mind oli väga lihtne tuvastada suurte kõrvarõngaste järgi. Lemmikbrändi kui sellist mul ei ole. Oma pojale ostan võimaluse korral riided H&M-st.

Mida Sa iial ei kannaks… Mis on kõige suuremad moeapsud, mis silma riivavad?
Ma arvan, et paljud minu kümne aasta tagused esinemisriided olid kokku üks paras moeaps. Aga neid on tagantjärgi tore ja naljakas vaadata! Ning kindlasti ei saa paljudes valikutes süüdistada mind, vaid tuleks otsa vaadata mõnele stilistile…

Kas parfüümi piserdad endale pigem palju või pigem vähe? On sul välja kujunenud oma lemmikparfüüm?
Igapäevane on Versace “Bright Crystal”. Meil on emaga sarnane maitse ning saame teha vastastikuseid kingitusi parfüümide näol.

Kui palju oled nõus kulutama juuksurile? Oskad ehk soovitada mõnda tõeliselt head juuksurit? Kuidas koduselt oma juukseid hooldad?

Kasutan Davines juuksehooldusvahendeid. Ja minu juustega on imet teinud Katrin Kruusmaa. Super!

Kust saad positiivseid laenguid – mida soovitad teha-kuulata-külastada, et elule särtsu juurde saada? Mis oleks sinu nö “heaolu” retsept?

Oma igapäevase positiivse laengu saan oma kallilt pojalt. Küllap olen ikka eelmises elus midagi väga head korda saatnud… Perekond. Ja minu lapsed koolis! Toredad kolleegid ja lähedased sõbrad. Kõik see hea, mis meie ümber on. Minu heaoluretsept: Märgake seda!