Armastatud lauljanna Anne Veski räägib Gossip.ee’le oma puhkusest Iisraelis, suveplaanidest, lauludest ning filmidest. Juba täna Türki puhkust veetma sõitev estraadidiiva ütleb, et uued kohad teda enam eriti üllatada ei suuda, sest terve maailm on läbi käidud. “Kuna olen juba paljudes kohtades esinemas ja puhkamas käinud, siis kohad suurt üllatada enam ei suudagi. Minul on puhkuse puhul märksõnadeks meri, päike ja tuul.”

Anne Veski, ETV näitas “Eesti Film 100” üritust. Millised on teie lemmikfilmid?

Eks ikka “Mehed ei nuta” ja suvitajad ehk “Siin me oleme”.

Ka teist on tehtud ETV- s mitmeid muusikafilme ja saateid, millist filmi või saadet peate endast tehtust parimaks?

Toredad on kõik olnud, aga kõige parem on ikka “Laulud lumes”. Minust on ETV poolt tehtud ka suvine film “Anne Veski” ning sügisene “Sügiskuld” milles laulan duetti ka Ivo Linnaga.
 
Hiljuti oli Elmari raadios kuulda teie uut laulu “Ma ju tean”. Kuidas see Meelis Leisi muusika ja Owe Peterselli sõnadele kirjutatud laul sündis ning kas on oodata ka veel uusi laule lisaks nimetatule?
“Ma ju tean” sündis selliselt, et Meelis Leis saatis mulle laulu ja võtsin selle kohe heaga vastu. Tegemist on natukene teistmoodi lauluga ning pakkumine oli hea. Plaanis on veelgi uus laul ning see läheb “Elmari tantsuõhtu” plaadi peale. Täpsemalt sellest laulust veel ei räägi, üllatusmoment peab ka olema.
 
Käisite Iisraelis puhkamas, mida sellest puhkusereisist põnevat meelde jäi?

Kuna olen juba paljudes kohtades esinemas ja puhkamas käinud, siis kohad suurt üllatada enam ei suudagi. Minul on puhkuse puhul märksõnadeks meri, päike ja tuul. Neid naudin ma kõige rohkem. 1. mail lähen jälle puhkama ja sel korral Türki nädalaks ajaks. Ka Iisraelis olime puhkusel nädal aega.
 
Plaanid suveks?
Kõige tähtsam ja suurem üritus on kindlasti 80- date aastate “Retrolegend” Tallinna Lauluväljakul kus ma esinen 30. juunil. 15. juunil Kuressaare Kuursaali Kõlakoja kontsertlaval Raimonds Paulsi laulude kontsert, 22. juunil Pärnus Elmari raadio üritusel astun üles südaööl ning mitmed teised kontserid veel.
 
Kas laulate Raimonds Paulsi kontserdil ka tema kuulsat hitti “Miljon helepunast roosi”?

Ei. Mina Alla Pugatšova laule ei laula. Laulan ühte laulu vene keeles.
 
Esinesite ka “Transrussia” üritusel mida kajastastati ka televioonis?

See oli vahva üritus ja oli taas meeldiv esineda ja esindada Eestit “Transrussia” Happeningil.