“Pikalt ette planeerida mulle ei meeldi, nii et ei oska öelda, mis minust tulevikus saab. Hetkel ei plaani tagasi Eestisse tulla. Kui mõned nädalad tagasi selgeltnägija juures käisin, ütles ta mulle, et minu tee viib mind tulevikus hoopis Lõuna-Ameerikasse. Eks elu näitab,” pajatab Maiki Trump Gossip.ee’le.

“Eesti otsib superstaari” saates osalenud Maiki Trump, teie sünnipäev ja sünnikodu?

Olen sündinud 05.juulil Tallinnas.
 
Kelleks te unistasite saada lapsepõlves?
Eks ilmselt lauljaks. Ega ma tegelikult ei mäleta, et ma väga unistanud oleks. Kohe sai asja kallale asutud.
 
Kui noorelt tekkis teil huvi laulmise vastu ning kas mõnda teie laulu ka mõnes raadiojaamas on võimalik kuulata?

Päris noorelt hakkasin laulma, 4 –aastaselt laulsin ETV ‘Laulumaia’ saates. Nii et algus sai tehtud juba enne seda. Raadios päris minu enda lugusid ilmselt kuulda ei õnnestu, aga kunagi aastaid tagasi sai paar asja salvestatud koos sellise artistiga nagu Chalice. Tema muusika peaks vist küll siiani raadios kõlama.
 
Te osalesite saates “Eesti otsib superstaari” 2009. aastal. Millal ja kuidas teil tekkis soov sinna saatesse osalema minna, kuidas teil seal saates läks ning mida meenutate sellest praegu?

“Eesti Otsib Superstaari” oli väga tore kogemus. Soov osaleda tekkis kohe kui uuest algavast hooajast kuulsin. Olen juba pisikesest peale mööda erinevaid konkursse käinud, nii et ei olnud see minu jaoks midagi teistsugust. Suurematest konkurssidest olen osalenud “Laulukarussellis” 1997, “Fizz Superstaar” saates 2001. aastal, ja samal aastal ka saates “Kaks Takti Ette”. “Eesti Otsib Superstaari” saates läks hästi. Jõudsin viimase 40 hulka, tagasiside oli positiivne, leidsin palju uusi ja huvitavaid tuttavaid, ühe väga hea sõbra ja üleüldse oli kogu see kogemus super fun.
 
Teie kohta sain teavet sarjas “Õnne 13” Ümera Kellit mänginud näitlejannalt Eva Vilt-Malleuselt, kes elab Hispaanias nagu teiegi. Millal ja miks tekkis teil soov minna Eestist ära Hispaaniasse ning millegab te seal tegelete?

Soov Hipsaaniasse tulla tekkis ilmselt seetõttu, et olin juba liiga pikaks ajaks Eestisse jäänud. Alates 2005-st aastast elasin ma Kreekas, 2008 pool aastat Ungaris, 2009 kolisin tagasi Eestisse ja 2010 Hispaaniasse. Hispaaniast tuli hea tööpakkumine nii et tuli põhimõtteliselt üleöö otsus teha ja lennata. Tegelen endiselt laulmisega.

Kas te Hispaanias elades ka näiteks Erika Salumäega, Tiit Madissoniga või Eva Vilt- Malleusega suhtlete otseselt?
Evaga on kontaktid vahetatud ja ta on isegi külas käinud, aga kellegi teisega ei suhtle.
 
Kas elate Hispaanias alaliselt või plaanite millalgi ka kodumaale Eestisse tagasi tulla?

Pikalt ette planeerida mulle ei meeldi, nii et ei oska öelda, mis minust tulevikus saab. Hetkel ei plaani tagasi Eestisse tulla. Kui mõned nädalad tagasi selgeltnägija juures käisin, ütles ta mulle, et minu tee viib mind tulevikus hoopis Lõuna-Ameerikasse. Eks elu näitab.
 
Kuidas teie olete rahul eluga Hispaanias. ETV “Pealtnägija” tegi intervjuu Erika Salumäe ja Tiit Madissoniga ning Erika ajab seal äri koos Ene Veiksaarega aga Tiit Madisson pidi toitu prügikastist otsima. Kuidas on elu Hispaanias teie pilgu läbi?

Elu Hispaanias on päikseline ja tore. Tegelen laulmisega ning see hoiab mind õnneliku ja tervena. Kurta ei ole millegi üle.
 
Teie perekond ja lapsed?

Minu perekond siin on minu inglasest boyfriend ja 2 kiisut Kitty ja Shitty kelle prügikasti kõrvalt koju tõin.

Tulevikuplaanid?

Umbes 2 nädala pärast läheb lavale minu uus show, nii et hetkel ma planeerin ainult sinnamaani. Nii palju teha ja nii vähe aega. Kui see tehtud, siis saab edasi planeerida.
 
Kas te tegelete muusikaga edasi ning ehk annate ka Eestis mõne kontserdi ning presenteerite mõne plaadigi?

Tegelen muusikaga iga päev. Eks paistab mis selle kontserdi ja plaadiga saab.
 
Millist muusikat te ise kuulate ning kes lauljatest on teie lemmikud ja eeskujud?

Vabadel hetkedel ma väga palju muusikat ei kuula kuna ma olen muusika sees iga päev enivei. Lemmikud ja eeskujud… Neid on palju, aga kõige kõige on Stevie Wonder, Lenny Kravitz, Pink ja Sade.
 
Kes te tähtkujult olete ja kas te horoskoopidesse usute?

Tähtkujult olen Vähk. Horoskoopidesse vist isegi natuke usun. Vahepeal lähevad mõned asjad täppi ka!

Põnevaim või lõbusaim seik senisest elust?

Oi, mul on kogu aeg põnev ja lõbus. Aga üks eriti hästi meelde jäänud lugu on mul umbes 10ne aasta tagusest ajast. Planeerisin häälega Hispaaniasse reisida. Sõbranna lubas ka tulla ja plaan oli paigas. 1 õhtu enne minekut sõbranna helistas ja ütles, et ta ikka ei tule. Otsustasin üksi minna. Tuttavaga sain Tallinnast Pärnusse, aga kuna Pärnusse jõudes oli juba õhtu käes, otsustasin ööbida Pärnu rannas. Rannast leidsin endale uue sõbra, soome poisi, kes reisis ka häälega mööda ilma ringi. Ta pakkus mulle kohta enda telgis kuna mul oli ainult magamiskott kaasas. Telk sai osavalt peidetud kõrkjate vahele. Mõnikümmend meetrit telgist eemal nägime ringi luusimas räpast süütu ilmega poissi. Ei osanud ohtu ette aimata ning läksime poodi veini tooma, seljakotid jätsime telki. Kui poest tagasi jõudsime, olid riided ja muud asjad telgist läinud. Kaasa arvatud minu uhiuued Converse plätud! Kell oli siis juba palju, ei tahtnud kellelegi nii hilisel ajal helistada ja halbu uudiseid edastada. Veetsime öö telgis veini juues. Varahommikul läksime bussijaama, et tagasi Tallinnasse sõita — õnneks olid mul telefon, raha ja pass taskus. Umbes kell 9 hommikul olin Tallinnas ja loopisin kive vastu sõbranna korteri akent, et ta mind tuppa laseks. Ta oli väga üllatunud ja ütles “sa pidid ju Hispaaniasse minema?!” Hiljem samal päeval läksin poodi ja ostsin endale reisiraha eest uued riided. Umbes kuu aja pärast mööda Tallinna tänavaid kõndides nägin seda sama räpast süütu ilmega poissi, minu “uhiuued” Converse plätud jalas! Kahjuks ta jagas ära, et ma teda oma sõbraga jälitasin ja jooksis minema. Vot selline lugu.