Annely Adermann räägib Gossip.ee lugejatele eksklusiivselt, mida uut, huvitavat ja põnevat TV3’s lähiajal tulemas on…

Annely Adermann, kas kevad toob endaga kaasa ka uuendusi TV3- e ekraanil?

Sel hooajal on TV3 eeter kevadele kohaselt tõeliselt õitsele puhkenud ja seda tänu nii tuttavatele kui täiesti uutele telesaadetele-sarjadele. Põnev ja koomiline on „Kättemaksukontoris“, muhedalt jätkavad „Kälimehed“, värske ja värvikas on „Elu keset linna“, lisaks äsja 20 000-eurose supervõiduga maha saanud „Rahaauk“ ja palju muud. Ühtlasi teeme ajalugu, liikudes sõna otseses mõttes eetrist välja – juba sel nädalalõpul saabuvad TV3 kutsel Eestisse ülipopulaarse teleseriaali „Kirgede torm“ näitlejad, kellega saavad kohtuda ka televaatajad. Pühapäeval kell 16.00 on kõik huvilised oodatud Tartu Lõunakeskusesse staare imetlema! Kohale tulevad Charlotte Saalfeldina tuntud Mona Seefried ja Werner Saalfeldina teatud Dirk Galuba. Seega on tegemist erakordselt põneva võimalusega eetrist tuttavaid staare oma silmaga näha, neilt autogramme paluda või ehk koguni koos pildistada!

Kas päris uusi saateid ja sarju on ka lähemal ajal TV3- e ekraanile oodata?

Eestlaste jaoks värske ja ühtlasi kevadise telemaailma suurim teleshow on „Tantsi tagumik trimmi“. Lisaks algas 17. aprillil, täiesti uus kodumaine sari „Suletud uste taga“, kus kaamera ette jõuavad tavaliste inimeste kaudu haaravad lood elust enesest. Samuti on TV3 kohe-kohe üllatamas veel ühe täiesti uue sarjaga, mida Eestis varem nähtud pole – 23.aprillil algab „Patrull“, mis viib vaataja politseinike lähemale kui eales varem. See on sari, mis põnevuse kõrval pakub ka omajagu muhedaid hetki.
 
Kuidas on televaatajad vastu võtnud saatesarja “Tantsi tagumik trimmi” ning millal on eetris sarja või hooaja viimane saade?

Trimmisaade – nagu me seda hellitlevalt kutsume – on vaatajate südamed vallutanud, mis pole ka ime, sest show on üdini positiivne ja innustav, nö hea tuju pomm pühapäevaõhtus. Kõiki tantsijaid võib juba praegu nimetada võitjateks, sest tänu saatele on nad muutunud enesekindlamaks, säravamaks ja loomulikult tervemaks. Üks osalistest – Herkki- on tänu saatele langetanud juba 22,6 kilo ja tunneb end priimalt. Väga palju on seoses sarjaga ka vaatajate positiivset vastukaja, kes saavad just saatest hoogu oma elu tervislikumaks muutmiseks. Lisaks on väga populaarne TV3 Facebooki kampaania, mis kutsub eestlasi saatest inspireeritult üheskoos kaalu langetama, praegu osaleb seal ligi 900 inimest.

Kuidas Anu Saagim “Tantsi tagumik trimmi” kohtunikuks sobib?

Anu Saagim sobib kohtunikuks väga kenasti, moodustades Anna Levandi ja Teet Kasega harmoonilise trio. Tõtt-öelda pole ma üheski varasemas telesaates heatujulisemat ja särtsakamat hindajate kolmikut näinudki.

Kui palju saateid on “Sind otsides” sarjas veel ekraanile tulemas ning milline on neist kõige eredam ja emotsionaalsem saade?

„Sind otsides“ on selleks hooajaks lõppenud. See, milline otsimise-leidmise lugu kõige emotsionaalsem oli, jäägu vaatajate otsustada, kuid tunnistan, et eranditult kõik saated panid ka mind ennast kaasa elama, liigutades kohati pisarateni.

Millist rolli mängib TV3-es nüüd endine Kanal 2- e töötaja Urmas Eero Liiv?

Urmas Eero Liiv on TV3 programmijuht, kelle otseseks ülesandeks on kokku panna TV3 programm ehk lihtsamalt selgitades – otsida, valida, tellida ja korraldada saadete-sarjade-seriaalide-filmide tootmine ja jõudmine TV3 vaatajateni. Eero tegutseb entusiastlikult, tal on palju häid ideid-plaane ning tema esimesi töövõite näeb vaataja TV3 eetris juba mõne kuu pärast ehk sügishooajal. Hetkel näeb teda ka klipis, mis kutsub inimesi üles üleloomulikest jõududest ja seletamatutest nähtustest teada andma meilile:selgeltnägija@tv3.ee või kirja teel TV3 kontorisse.

Kas TV3- e vaatajatel on loota ka mõnele heale muusika ja meelelahutussaatele kevad- suvisel hooajal?

Sel kevadel võtab TV3 eelkõige tantsupoognaid, kuid muusikashowd tasub oodata sügiseks.

Kunagi tegi TV3 otsesaateid suveperioodil Pärnu Kuursaalist ning siis oli saates head muusikat, kas nüüd pole plaanis midagi taolist ekraanile tuua näiteks?
Suveplaanid on põnevad, kuid neid on veel pisut vara paljastada. Kindel on see, et TV3 suvel eestlasteni jõuab ja seda näiteks „Seitsmeste uudiste“ suveprojekti raames.

Millal jõuavad ekraanile “Kümnesed uudised” taas?
Eks anname sellestki teada siis, kui suvekuude kava avalikustame ehk – õige pea.

Kas TV3 pole kaalunud hommikust otsesaadet ekraanile tuua, et pakkuda konkurentsi ETV “Terevisioonile”?

Tänud hea idee eest, see tasub kaalumist. Eks ole ju aastate eest TV3s nö hommikustuudiot tehtud, miks mitte mõtet taas kaaluda.

Südamelt ära ja suu puhtaks?

Üha enam teevad heameelt need, kes üha kasvavas hängimise-tarbimise-eputamise möllus „normaalseks“ on jäänud ja reaalselt midagi head ja ilusat ära teevad. Ehk siis – rõõm, et leidub inimesi, kes tühja mulje asemel jätavad jälje.

Milline on olnud kõige meeldejäävam tagasiside siiani TV3- e vaatajatelt?

Naeratus tuleb suunurka alati, kui keegi helistab või kirjutab selleks, et tänada TV3 innustava emotsiooni või hea tuju eest. Just helistati ja kiideti, et küll on mõnus TV3Playst saateid uuesti vaadata. Muidugi on ka vastupidiseid kogemusi, mõni eriti negatiivne liigitub kahjuks samuti „meeldejäävate“ hulka, aga neist kenal kevadel rääkida ei sobi.