Sel pühapäeval, 13.septembril, küpsetab Stereo Lounge’i kogupereüritusel pannkooke kaunis lauljatar Marvi Vallaste, kel valmis uus singel “See tüdruk”, millega edetabeleid vallutada. Pühapäeval võivad kõik Marvi loomingu austajad ka endale neiu uue singli kingituseks saada!

Särasilmne Marvi Vallaste on lõpetanud Kuressaare Muusikakool viiuli eriala ning Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakool popjazz laulu erialal. Suurematest saavutustest lauluvõistlustel on märkimisväärsed Nõmme Jazz rahvusvaheline jazzlauljate konkursi eripreemia 2007. aastal ja rahvusvahelise lauljate konkursi Saaremaa Valss 1. koht 2004. aastal. Marvit teatakse ka kui Kanal 2 uudistemagasini Reporter eelmise hooaja ilmatüdrukut. Teadlikum publik mäletab aga tema esinemisi Jazzkaare raames aastatel 2005 ja 2008. Marvi on kogunud tuntust ka kui Tanel Padar & The Suni ja Paradise Crew taustalaulja.

Marvi viimast singlit “See tüdruk” saab kuulata neiu MySpace’i lehelt: www.myspace.com/marvivallaste.

Loomulikult ei puudu Stereo suurtelt ekraanidelt multikad. Laste kunstiannet arendab ning nippe jagab kunstnik Meru, kelle personaalnäitust ka Stereo seintel imetleda võib.

„Stereos seintel eksponeerin valitud noppeid minu viimase aja töödest – erinevad fragmendid minu mõtetest on nüüd Teie jaoks siin lõuenditel. Ma tean, kõik tundub liiga kirju, aga uskuge maailm ise on veel kirjum. Nii nagu hõljuvad minu mõtted unistuste ja muinasjuttude vahel, teevad seda ka minu maalid. Siin otsingi, kuivõrd erineb minu tegelikkus päris tegelikkusest ja loodan, et ka vaatajale tekivad sealt omad emotsioonid,“ kommenteerib kunstnik valitud töid.

Stereo Lounge’i pannkoogipühapäev algab kell 12:00. Pannkoogid moosiga on kõigile soovijaile tasuta ning Stereo Lounge’i suurtel ekraanidel mängivad terve päeva laste rõõmuks multikad.