11. septembril käivitab ööklubi Marat enneolematu heategevusprojekti “Aita ja võida”. Heategevusprojekti eemärk on koguda raha pooleaastasele Norale sisekõrva implantaadi kõige kaasaegsema mudeli paigaldamiseks ning anda seeläbi lapsele kuulmine ning võimalus täisväärtuslikuks eluks.

Projekt “Aita ja Võida” toimub koostöös MTÜ Eesti Meeleelundite Rehabilitatsiooni Keskusega Audiere ning kestab 11. september 2009 – 28. veebruar 2010.

Ettevõtmise patroon on lauljatar Ines, kes on ka alates 2004 aastast MTÜ Audiere üks asutajaliikmetest. “ Õigeaegselt paigaldatud sisekõrva implantaat annab Norale kuulmise ja võime õppida rääkima nagu teised temavanused väikelapsed ning minna tavalasteaeda ja –kooli” räägib Ines.

2009. aasta augustis avastasid arstid, et pooleaastane Nora on kurt ning vajab aastaseks saades operatsiooni sisekõrva implantaadi paigaldamiseks. Et implantaat opereeritakse pisikesele patsiendile kogu eluks, on äärmiselt tähtis, et igaüks neist saaks nüüdisaegseima, paraku ka kõige kallima mudeli. Haigekassa poolsest rahastusest parima mudeli jaoks ei piisa. Seega on ööklubi Marat oma heategevusprojektiga ka Haigekassa partneriks. Kui õnnestub koguda rohkem raha, kui 50 000, antakse see üle MTÜ Audiere vaegkuuljatest lastele suunatud fondi.

Heategevusprojektis „Aita ja Võida“ osalemiseks ja Nora toetamiseks saad soetada pileti ööklubist Marat, läbi Piletilevi müügipunktide või Piletilevi online´i kaudu. Pilet annetuse tegemiseks maksab 125 ja 225 krooni. 125 kroonisest piletist läheb Nora toetusfondi 5 krooni ja 225 kroonisest piletist 100 krooni. Lisainformatsioon ja ettevõtmisest lähemalt www.aitajavoida.eu.

Kampaania avalöök antakse 11. septembril, algusega kell 23 ööklubis Marat. Kampaaniat tutvustab Ines, kes annab samal õhtul klubis ka kontserdi. Klubi asub Tartu mnt 63, Tallinn