Põhja-Norras Harstad’is elav Sophie Elise Isachsen on noor norralanna, kes peab oma tegemistest ja mõtetest avalikku blogi. Sophie Elise sündis 18. detsembril 1994 ja õpib teist aastat Heggen’i keskkoolis.  “Olen üsna õnnelik, et elan väikelinnas,” tutvustab Sophie ennast oma blogis.

“Ma ei tea, kas räägite seksi teemadest sama avalikult nagu mina ja olete samuti vallalised… Vaatasin ühte episoodi Carrie’ga ning iga kord kui seda näen lööb mulle justkui valu kõhtu. Ma ei tea kumb on halvem — kas petta kedagi või saada petetud? Ma arvan, et elu jooksul kõik kogevad vähemalt ühte nendest tunnetest. Mina olen kogenud mõlemat, olen olnud truudusetu ning mind on petetud,” arutleb Sophie.

Ma olin alati arvanud, et kui keegi petab mind, siis ma ei andesta iial. Ühel päeval ma seisin selle situatsiooniga silmitsi. Jah, ma andestasin ja see pikendas natuke suhet. Aga see mõte jäi ikka ja ikka kummitama ja ma ei saanud kuidagi enam usaldada ja rahu. On teist keegi seda tunnet kogenud? Petmine ei pea isegi füüsiline olema — petmine võib olla ka näiliselt süütu flirt, sõnumite vahetamine jne. Kui sind on vaimselt petetud on see isegi veel hullem.

Vaata ka Sophie Elise mõne aja tagust Youtube videoblogi:


Vaata ka:
http://sophieelise.blogg.no/