Miss Helsinki 2012 Katrie Daler on mõne kuu jooksul täitnud paljud unistused, kirjutab Iltalehti. Tänavu osales Katrie Miss Helsingi võistlusel juba teist korda. “Osalesin teist korda, sest võistluse korraldaja Martina Aitolehti kutsus,” räägib õnnelik miss.

Katrie Daleri sihikindlus viis võidule. Neiu on rõõmus, et on suutnud paari viimase kuu jooksul täita mitmeid unistusi. Lisaks missikroonile sai valmis Katrie ning tema elukaaslase kodu. “Meie kodu on täiesti imeline. See on täiesti uus, oleme esimesed elanikud. Kogu elamurajoon on uus ja siin elab palju teisigi noori. Lisaks on meie maja on suitsuvaba,” jutustab Katrie.

Aprilli algul tähistas kaunitar oma 19-aasta sünnipäeva. Katrie kiidab, et tema elukaaslasel Enska’l oli selleks puhuks talle mitu üllatust soolas.

“Üllatusi oli palju! Kingiks sain aga imelise Guess’i kohvri ja kaelakee, mida juba ammu väga endale ihaldasin. Õhtul läksime sööma — lilled, küünlad, päikeseloojan — väga romantiline,” meenutab Katrie toredat päeva.

Lisaks missikroonile, oma kodule, kallile elukaaslasele, vahvale sünnipäevale on Katri õnnelik ka, et läbis edukalt autokooli. “Eelmisel nädalal sain load ja nüüd loodan, et saan sponsoritelt auto,” ütleb kaunitar ja lisab, et tegelikult on neil Enskaga juba praegu auto olemas. Oleme õnnelikud ja tänulikud.

Kõige värskemad meelepärane õnnelik sündmus on olnud läpimennyt autokooli. Eelmisel nädalal juhiloa saanud neitonen loodab nüüd saada sponsoriauton, millega jõuda kruisailemaan.