OHMYGOSSIP — “Australia’s Got Talent” kohtunik ja popstaar Kylie õde Dannii Minogue (40) kirjutas Twitteris, et jutud tema suhte lõppemisest vastavad tõele.
 
“Teatan kurvastusega, et läksin Kris’ist lahku. Hoolime teineteisest väga ja palume meile raskel ajal privaatsust ja seda eriti poja Ethani huvides, kes on meie prioriteet number üks.”
 
Dannii ja ragbimängija Kris Smith kohtusid 2008.aastal Ibizal, nende ühine poeg Ethan sündis kaks aastat tagasi. Austraalia meedia teatel kolis Kris paari ühisest kodust välja juba kaks nädalat tagasi. Allikate väitel sai neile saatuslikuks naise tihe töögraafik.

_________________________________
Danielle Jane Minogue (sündinud 20. oktoobril 1971 Melbourne’is) on Austraalia laulja, näitleja, moelooja ja modell. Ta on laulja Kylie Minogue’i noorem õde. Dannii’i isa Ron Minogue on raamatupidaja ja ema Carol Jones tantsija. Tema isa perekond on pärit Iirimaalt. Ema on pärit Walesist. Dannii on kolmest lapsest noorim. Tema õde Kylie on laulja ja vend Brendan töötab operaatorina Austraalias.

Minogue alustas oma karjääri Austraalia televisioonis seitsmeaastaselt. Aastal 1979 sai temast alaline külaline populaarses telesaates. Septembris 1988 avaldas Minogue oma rõivakollektsiooni Dannii, mis müüdi läbi kümne päeva jooksul.