“Mina saadaks mõned vanurid koju!” teatas Margit Jõgger “Eesti tippmodelli” viimatises osas. Kas ta mõtles Modelli-Lisanni, kes oma 25 eluaasta ja kodus kasvava pisitütrega on sarja kangelastest vanim? “Ma ise küll ei arva, et olen liiga vana,” arvab Lisann Luik Naistelehele antud intervjuus ise.

Enne saadet polnud Lisannil mingit modellikogemust ega unistustki modelliks saada. Pigem oli ta tüüpiline eestlane, kellele ei meeldinud, kui teda pildistati. “Modellidest mõtlesin, et see on vist ikka üks päris loll töö,” tunnistab Lisann.
 
Modellisaatesse sattus, pisikest Elisabethi vanaema toel kasvatav, noor neiu enda sõnul juhuslikult, nagu ikka. “Sõbranna ütles, et ma pean minema, muidu ta ei räägi minuga enam.”
 
Saatesse pääsemine oli Lisanni jaoks suur šokk, kuid sellele vaatamata kiidab modellihakatis täna põnevaid fotosessioone ja põnevaid saatekülalisi taevani.
 
“Mõned võivad öelda, et mis te läksite ennast sinna lolliks tegema. Mina arvan, et ega see nüüd nii rumal saade ka pole! Mõneski mõttes oli see kindlasti eneseteostus,” on Modelli-Lisann veendunud.