Diana Arno sõnul oli Bahamal kolm nädalat väldanud Miss Universumi valimiste põhišõu parajalt väsitav ja segase lõpuga üritus, kuna tema isiklikult ei saanud arugi, kes misse valis. “Tegime tööd, oli mõnus, aga samas väsitav,” leiab ta ka positiivseid pooli.

“Miss Universumi” võistluse ümber puhkes skandaal, kui selle koreograaf Michael Schwandt väitis internetis, et miljardär Donald Trump valis finalistid välja ainuisikuliselt. Eelvooru oli žürii valinud 15 tüdrukut, kirjutas MTV3.fi. Iludusvõistluse suursponsor Trump saabunud kohale päev enne finaali ja žürii valik jahmatas teda. Seda, et Trump ainuisikuliselt tüdrukuid valis, rääkis ka Soome miss Essi Pöysti.

Diana keerutas sellela vastamast, ütleb hoopis, et väga imelik oli juba see, et missivõistlused üldse Bahamal korraldati, sest algselt pidanuks need toimuma Horvaatias.

Korraldajate veaks peab Diana Arno hoopis seda, et missidele pakuti päevad läbi igasuguseid paksuks tegevaid ja ebatervislikke snäkke, nagu tšipsid ja šokolaad. Kel iseloomu oli, see neid loomulikult ei puutunud.


Refereeritud artikli täisteksti loe Õhtulehest