Ashton Kutcher (34) ja Rihanna (24) on omavahel salaja kohtunud juba kaheksa nädalat. Saladuskatte all selle tõttu, et mitte haiget teha Demi Moore’ile (49), kes samal ajal ravil on viibinud. “Ashton ei taha haava peale soola raputada. Demi on ikka veel väga haavatav,” ütleb allikas ajalehele The Sun.

Eelmisel nädalal nähti Rihanna‘t  kesköö paiku Ashton Kutcher’i koju minemas, kust ta varasel hommikutunnil talle järele tulnud autoga lahkus. Pärast seda  pole meedia lakanud arutlemast selle üle, kas staare ei seo mitte rohkem kui sõprus. Nüüd kirjutab The Sun, et paar kohtus kaheksa nädalat tagasi ühel peol, kus nad vahetasid telefoninumbreid.

“Flirt algas kohe kui nad kohtusid ja telefoninumbreid vahetasid. See viis kiiresti selleni, et nad hakkasid sms’ima ja kokkusaamisest rääkima. Paar nädalat tagasi hiilisid nad ühte hotelli Santa Monica’s,” ütleb allikas ajalehele. Allika sõnul on mõlemad teinud kõik, et suhet salajas hoida ja seda eelkõige Demi Moore pärast, kes ikka veel pole üle saanud sellest, et Ashton nende kuuenda pulma-aastapäeva koos teise naisega voodis mööda saatis.

“Nad on kaks vaba inimest, kes suhtlevad ja nad arvavad, et seda on kõige parem teha salaja,” ütleb allikas.

Samas on Rihanna Kutcher’ist niivõrd huvitatud, et on üles näidanud huvi tema Kabbalah usu vastu. “Ta on hakanud uurima, kas oleks võimalik kokku saada tema rabiga, et võtta Kabbalah tunde. Tal on selle vastu huvi ja ta on esitanud küsimusi. Ta on alati olnud väga vaimsete huvidega. Kui tema ja Ashton saavad väga lähedaseks, siis tahab ta teada, mida see endas sisaldab.”

Demi Moore on pärast lahkuminekut viibinud ravil seoses kurnatuse, uimastisõltuvuse ja söömishäiretega. “Ashton ei taha avalikustada uut suhet. Demi on endiselt haavatav. Ta on hea mees, seoses kõigi Demi terviseprobleemidega viimasel ajal on inimesed selle unustanud.”