Kauni lauluhääle ning veel kaunima välimusega üheaastase poja Henri ema Jaanika Vilipo ei löö risti ette millegi ees. Mehega Leetu kolinud hakkaja endine Suntribe laulja on osalenud saates “Missid” ning “Eesti otsib superstaari” – tänaseks on see aga möödanik. Naine naudib kvaliteetaega koos poja ja mehega ning on avastanud enda jaoks uued ja huvitavad ettevõtmised.

In&Out” on gossip.ee-s uus rubriik, milles uurime rohkem- ja vähemtuntud inimeste eelistusi. Mis on nende jaoks “IN” ja mis on “OUT”. Vaatame, mida vastab kaunis lauljatar ja pisipoja ema Jaanika Vilipo:

Millised kasulikud tegemised-ettevõtmised katsud mahutada igasse päeva? Milliseid halbu harjumusi püüad välja juurida?
Kuna olen 24/7 oma aastase poja Henriga, siis üritan oma tegevused temaga kooskõlastada. Kindel lemmik on igapäevane kahetunnine jalutamine (soovitan kõigile), mis nii vaimule kui füüsisele värskendav. Ühe hea raamatu lugemine annab ka särtsu päevale. Enne lapse sündi ei olnud ma eriline toiduvalmistaja. Praegu on aga piisavalt aega, et mõnusat kokamaailma avastada.

Milliste aksessuaaridega armastad oma isikupära rõhutada? Milliste brändide rõivaid eelistad? Kus Sind kõige tõenäolisemalt shoppamas võib näha?
Üldiselt olen lihtne tüdruk aga kui veidi “sutsu” lisada, siis annavad erilised kõrvarõngad alati midagi juurde. Tead, mind teeb veidi kurjaks see bränditeema, eriti siin Leedus tundub see nii olnuline. Inimesed tulevad tänavale kõigil “nimi kõhul”. Isiklikult eelistan ikka kvaliteeti ja asja mugavust. Enamus riided leian väljaspool Eestit. Hinna ja kvaliteedi vahe on mõistlik ja valik on suurem.

Mida Sa iial ei kannaks… Mis on kõige suuremad moeapsud, mis silma riivavad?

Miniseelik pole kindlasti mu lemmikute hulgas. Mõni päev tagasi jalutades lapsega pargis jäi silma üks ema, kellel seljas roosa dress ja päris kõrge kontsaga kingad. Riivas veidi silma, aga peaasi, et inimene ise ennast hästi tundis. Pole minu asi kritiseerida.

Kas parfüümi piserdad endale pigem palju või pigem vähe? On sul välja kujunenud oma lemmikparfüüm?
Parfüüm peab olema aimatav, seepärast teevad mulle need mehed/naised veidi nalja, kelle lõhnameel on nii nõrk, et “neid on tunda” kilomeetritre kaugusele. Ma ei ole see inimene, kes on 20 aastat truu “oma” lõhnale. Pigem suunavad tujud ja emotsioonid parfüümivalikut. Seepärast on mul neid enda jaoks õigeid üsna palju kodus. Klassiklised lõhnad on muidugi need, mis toimivad alati.

Kui palju oled nõus kulutama juuksurile? Oskad ehk soovitada mõnda tõeliselt head juuksurit? Kuidas koduselt oma juukseid hooldad?
Kuna juuksurisalong on ainuke iluteenuseid osutav asutus, mida kasutan, siis olen nõus maksma. Loomulikult peab ka tulemus olema hea. Tõeliselt hea juuksur on kindlasti Renaldo, keda soovitan kõigile, kellel vaja head seltskonda ja suurepärast juuksurit – ei ole reklaam ! Kodus hooldan oma juukseid shampooni ja balsamiga. Kasutan ka spetsiaalset õli, mis mu õhukesi ja kuivasid juukseid veidigi toidaksid.

Kust saad positiivseid laenguid – mida soovitad teha-kuulata-külastada, et elule särtsu juurde saada? Mis oleks sinu nö “heaolu” retsept?
Positiivseid laenguid saan oma inimestelt – mehelt ja pojalt. Põhiline on see, et mõnikord on see liiga uskumatu, kui palju energiat võib ühes väikeses inimeses olla – üritan ise sellele mitte mitte alla jääda. Särtsu saab alati juurde, kui Kallid Sõbrad külla kutsuda ja mõnusalt aega veeta hea toidu ja muusikaga loomulikult.

Heaolu retsept: Armasta iseennast ja sind armastatakse !