Absoluti sarja Cities (Linnad) lisandus hiljuti apelsini, mango ja granadilli maitsega eriviin Absolut Rio, mille pudeli kujundas Eesti juurtega  moelooja, Eesti aukonsul Rio de Janeiros ning Brasiilia moebrändi Osklen omanik Oskar Metsavaht. Rio de Janeiro on esimene Lõuna-Ameerika linn, mis omanimelise Absolut viina sai, vahendab Mood.

Uue Absolut Rio disain kujutab endast kombinatsiooni Rio de Janeiro maastiku looduslikust ilust, ööelu trendikusest ning  cariocas’te ehk Rio põliselanike võluvast külalislahkusest.  “Kadedust tekitava elustiili jäädvustamise usaldas Absolut   tõelisele cariocasele ja visionäärile Oskar Metsavahile, kelle käte vahel loodud ning piiratud koguses toodetud ikooniline pudel on juba saanud kunstiobjektiks,” ütles Absoluti Brasiilia  esindaja Rafael Souza.
 
Oskar Metsavahi sõnul oli Absoluti pudeli ikoonilise välimuse uueks loomine talle disainerina äärmiselt huvitav väljakutse. “Pudeli disain sündis täielikus  Rio vaimus. Nagu cariocas, kes  ei tunnista ega mõista piire, näitab ka Absolut Rio eriväljaanne maailmale, kui erakordne ja omapärane see linn on,” ütles Metsavaht, kellel kulus uue Absoluti disaini loomiseks poolteist aastat.