Jennifer Aniston, 40, ja Courtney Cox, 44, pole olnud parimad sõbrannad mitte vaid teleseriaalis Sõbrad. Ka eraelus on neid ühendanud palav sõprus ja neid peeti Hollywood´i tugevaimaks sõbrannadepaariks. Nüüd aga on sõprusel väidetavalt lõpp ja nad isegi ei räägi teineteisega, kirjutab Hänt Bild.

Jenniferi ja Courtney vahel on väga tugevad pinged. Nad olid kui kaks õde, kuid nüüd nad isegi ei räägi enam,” ütleb endiste sõbrannade ühine tuttav ajakirjale OK!s Hot Stars. Põhjuseks on Jenniferi segane armuelu. Pärast lahutust Brad Pitt´ist on staaril raske olnud leida seda õiget. Courtney on talle alati olnud toeks ja inimeseks, kellega asjade üle arutada. Tema on olnud ka see, kes on Jenniferi poiss-sõpradele oma heakskiidu andnud. Seda aga enne John Mayer´i väljailmumist, mis sõbrannade suhtesse kohe kiilu lõi.

“Courtney´le ei meeldinud Mayer kunagi ja tal polnud sugugi hea meel kui Jennifer ta tagasi võttis. Courtney ütles selgelt välja, et tema arvates polnud Mayer valmis tõsiseks suhteks ja teeb Jenniferile järjekordselt haiget,” jutustab ühine sõber. Ja täpselt nii juhtuski. John alandas Jenniferi Twitteris, mille peale ta välja visati. Kuid Jennifer ei tundnud, et võib end sõbranna õla najal tühjaks nutta. “Ta kartis, et tal tuleb jälle kogu aeg kuulda “mis ma sulle ütlesin,” juhul kui ta Courtney juurde oleks läinud.

Jenniferi ja Courtney sõprus sai alguse kohe kui Sõprade seriaali võtteid alustati ja sellest ajast saadik on nad olnud suures osas lahutamatud. Jennifer on Courtney ja David Arquette´i tütre Coco ristiema, nad on koos palju puhkuseid veetnud ja palju toredat läbi elanud. Nüüd aga sai viisteist aastat kestnud sõprus järsu lõpu. Viimati nähti neid koos maikuus Fleetwood Mac´i kontserdil. Pärast seda pole nad omavahel kontakti võtnud.

Peale selle on Jennifer solvunud selle üle, et Courtney pole teda isegi külalisesinejaks kutsunud oma uude teleseriaali Cougar Town.