Enne pühapäeval toimunud Oscarite jagamist sai Hollywood Reporter avameelse intervjuu George Clooney käest. 50-aastane näitleja rääkis probleemidest, mis tema austajatele seni teadmata on olnud. Nimelt võitleb ta üksindusega, kannatab unehäirete käes ja joob aeg-ajalt liiga palju alkoholi.

George Clooney läheb tavaliselt magama kell kümme õhtul. “Kui ma teleka kinni panen, hakkan mõtlema. Ja kui unenägusid näen, siis on mul raske magada. Ma ärkan vähemalt viis korda öö jooksul,” ütleb ta.

Peale unehäirete kummitab Hollywoodi playboyd üksindus.  “Kõik, kes väidavad, et nad end mõnikord üksikuna ei tunne, valetavad. Kõige üksikum on inimene avalikkuse ees.”

Kõige hullemaks peab näitleja aga halba suhet. “Pole midagi, mis tekitaks suuremat üksindustunnet. Olen seda tundnud.”

Clooney on öelnud, et ta ei taha lapsi. Pärast ebaõnnestunud abielu ei soovi ta ka uuesti abielluda. Samas pole ta abielu vastu. “Brad Pitt viskas mõned aastad tagasi  minu üle nalja. Ta osales mingis saates ja talt küsiti, millal ta Angelina‘ga abielluda kavatseb. Ta vastas: “Ma abiellun, kui George’il lubatakse abielluda mehega.””

George Clooney nimetab Brad Pitt’i tõeliseks sõbraks, kuid lisab, et nende sõprus pole selline, nagu inimesed arvavad. “Me ei suhtle tihti. Ta on käinud minu kodus Como järve ääres, me sõidame koos mootorratastega. Kohtusime hiljuti, kuid enne seda polnud ma teda terve aasta näinud.”

Intervjuus räägib Clooney ka alkoholist. “Mõnikord joon ma liiga palju,” ütleb ta. “Minu elus on olnud selliseid perioode, kus see pole enam tore olnud ja ma olen joonud ilma mingi põhjuseta. Siis ma teen sellele lihtsalt lõpu,” ütleb ta ja on aasta esimesest päevast karske olnud.

Nagu paljud teised Hollywoodi tähed, on ka Clooney kokaiini tõmmanud. “See ei pakkunud mulle midagi. Ma pole mingi narkomaan.”