Eelmine nädal saabus Filipiinidelt läbi aegade üks kauneim ja armastatuim Soome miss — Linnea Aaltonen! Ohmygossip.ee uuris kaunitarilt, kuidas ta puhkus möödus ning kõigi Ohmygossip Couture fännide rõõmuks avaldame ka eksklusiivse Filipiinidel tehtud seksika ja rõõmsa suvise fotogalerii!

“Minu reis Filipiinidele oli suurepärane! Ilm oli väga ilus, ümbrus silmipimestavalt kaunis, päike paisitis praktiliselt iga päev ning kraadiklaas püsis kolmekümne kraadi ümber. Veetsime palju aega puhkusest rannas,” räägib endine Soome miss Linnea Aaltonen Ohmygossip.ee’le. Linnea, kellega ilmus hiljuti ka eksklusiivne Soomes pildistatud Ohmygossip Couture moe-eri (vt. SIIT), võttis rõõmsad, värviküllased ja mugavad Ohmygossip Couture topid ka Filipiinidele kaasa ning kõigi fännide rõõmuks, tegi meile väikese eksklusiivse pildigalerii!

Lisaks suurepärasele ilmale, kaunile ümbrusele ning lõõgastavale rannapuhkusele, räägib Linnea, et talle jätsid sügava mulje sealsed inimesed. “Kõige sügavama mulje jätsid inimesed — väga lahked, sõbralikud, rõõmsad, kuigi neid ei ümbritse just ei tea mis luksus. Kolme nädala jooksul käisime Boracay Island’il, Cebu’l ja Bohol. Saime juurde palju toredaid sõpru,” ütleb Linnea ning lisab, et lisaks Filipiinidele, veetsid nad ka mõned päevad Singapuris, kus külastati Universal Studios jt põnevaid paiku. “Olime mõned päevad ka Singapuris. Uskumatult ilus ja unikaalne linn!”

Aastate eest võistles Linnea just Filipiinidel, esindades Soomet Miss Earth missivõistlustel. Uurisime, kas kaunitar kohtas ka vanu missi-aja tuttavaid. “Jah, mõnda neist. Oli armas neid üle kuue aasta taas näha. Nad sõidutasid meid paljudesse kaunitesse paikadesse, mida me ise poleks iial osanud leida. Sain neilt ka palju kasulikke näpunäiteid reisimiseks.”

Aktiivne ja kaunis naine proovis Filipiinidel esmakordselt ka sukeldumist. “Olin tõeliselt hirmul, mind tabas peaaegu paanikahoog, aga võtsin ennast kokku ja käisin ära. Olen siiani enda üle väga uhke,” räägib Linnea ning lisab, et palju sai ka jala käidud, matkatud, snorgeldatud, seilatud jõel ja muidu aktiivselt liigutud. Samuti nägi ta maailma kõige väiksemat ahvipärdikut. “Oli ikka väga armas!”

Nagu naistel üle maailma kombeks, on reisidel alati tarvis endale midagi soetada. Uurisime, mida Linnea Filipiinidelt endale Soome kaasa tõi. “Ostsin palju asju! Peamiselt ehteid ja riideid. Ja no iga asi, mis ma ostsin, tundub väga eriline. Haha. Filipiinid on suurepärane koht pärlite ostmiseks — hinnad on tunduvalt soodsamad ning valik on mitmeid kordi laiem,” ütleb naine, et tema pärlikogu on nüüd tunduvalt rikkalikum. Samuti paljastab ta, et tõi endale ühe hinnalise firmakoti ning ostis uue hiigelsuure kohvri, et kõik ostud ära mahutada. “Ostsin endale ühe kalli firmakoti ja kui aus olla siis ka uue kohvri, et kõik ostud tagasitulles ära mahutada,” räägib Linnea Gossip.ee’le ning lisab veel rõõmsalt juurde: “Olen väga rahul, et ostsin vaid kvaliteetseid asju, ei langenud odavate koopiate ning turukauba ohvriks.”

Nüüd juba nädala jagu Soomes viibiv kaunitar räägib, et niipea, kui koju jõudis tabas teda palavik ning pidi viiruse tõttu terve nädala voodis veetma. “Jäin koju saabudes kohe haigeks aga nüüd on juba parem. Juba sellel nädala on mul mitmed tööalased kohtumised ning paar uut reklaam-pildistamist  plaanitud. Mul on selleks aastaks hea eelaimus — tuleb kindlasti jätkuvalt huvitav ja töine aasta!”

Vaata lisaks:
OHMYGOSSIP COUTURE moe-eri  Linnea Aaltoneniga

Loe lisaks:
Linnea Aaltonen Gossip.ee-le: Mulle meeldivad suured käekotid, sest armastan kanda kõike endaga kaasas!

Eksklusiiv! Soome miss ja Ohmygossip Couture modell Linnea Aaltonen Gossip.ee-le: Alati usalda iseennast!

 

[ot-gallery url=”gallery/soome-miss-linnea-aaltonen-minu-reis-filipiinidele-oli-suurep%c3%a4rane-eksklusiivne-ohmygossip-couture-galerii-filipiinidelt”]