Väidetavalt saavad Angelina Jolie (36) ja Brad Pitt (48) peatselt seitsmenda lapse vanemateks. Allikate andmeil on paar õnnelikum kui kunagi varem ja Angelina naudib kogu hingest taas lapseootust. “Ta on kolmandat kuud rase,” ütleb allikas.

Angelina Jolie ei ole veel valmis avalikult teatama, et peresse järelkasvu on tulemas, kuid paari sõbrad kinnitavad, et varsti on oodata uut beebit. “Angelina ootab oma seitsmendat last ja ta on sõpradele öelnud, et ei suuda uuesti emaks saamist ära oodata,” ütleb allikas ajakirjale OK! Magazine.

Näitlejatar on juba tükk aega igatsenud veel üht last ja talle meeldib last oma kõhus kanda. Ta on öelnud, et “siis tunneb ta end rohkem naisena kui eales” ja et ta “armastab olla rase”.  Jolie lepib ka olukorra halvema poolega – nimelt kannatab ta last oodates tavaliselt tugevalt iivelduse käes ja nii on see ka seekord. “Angie’l on hommikuti süda paha, kuid tema arvates on rasedus seda väärt, et kõik välja kannatada,” ütleb allikas.

Kuna Angelina Jolie ja Brad Pitt’i kuuest lapsest on kolm adopteerinud, siis arvasid paljud, et ka järgmine laps saabub perre adopteerimise teel. Kuid sellel, et tegemist saab olema bioloogilise lapsega, on ka oma seletus. “Angie on kindel, et see on tema viimane rasedus, tema ja Brad teavad, et ta bioloogiline kell tiksub, ja nad saavad hiljem alati adopteerida.”