Kodumaine moe- ja stiiliikoon ning raadiosaate juht Ženja Fokin pidas möödunud nädalal oma 27. sünnipäeva, mis algas aasiapärases kiirtoidurestoranis Mandarin ja jätkus meelolukalt Tallinna erinevates peopaikades, kirjutab ajakiri Naised.

Idamaad on Ženjat paelunud juba aastaid, mistõttu otsustas mees ka sel aastal võtta puhkuse just talvel, et mõneks ajaks Taisse minna. Sel korral pole aga tegu mitte seltskondliku ja luksusliku puhkusega, vaid kõigi sõprade ja fännide üllatuseks läheb stiiliguru maailma avastama hoopis seljakott seljas. Ise ütleb ta selle kohta oma Facebooki lehel tabavalt nii: “Lähen kaheks nädalaks reisile ja kaasas on vaid tavaline seljakott. Isver kui vähesega saab tegelikult hakkama!” Muidu glamuurset sära armastav Ženja lisab, et ega puhkusereis olegi tegelikult moesõu ning küll tagasi tulles saab taas kodumaal särada.

Tai ja laiemalt aasiapärane köök on see, mis on Fokinit juba ammusest ajast kütkestanud. Seepärast ei lähe mees reisile vaid rannamõnusid nautima, vaid veedab puhkuse Lõuna-Tais joogalaagris ja hobi korras ka veidi kokandust õppides.