Gossip.ee otsustas oma erinevatelt lugejatelt uurida, millest nad unistavad, mida ootavad elult ning mida selleks teevad, et nende unistused täituksid. 23-aastane Viigi Kipper räägib meile, et unistada meeldib talle tohutult. “Vahel unustan ennast unistama, unistan nagu väikene tüdrukutirts.”

Rääkige palun natuke endast – millega tegelete (õpite, töötate,…)
Olen Viigi, kes saab üsna varsti 24 aastaseks, 1 poisikluti ema. Nädalavahetuseti töötan Soomes ja nädala sees võib mind nimetada müügiesindajaks (müün sokitooteid).

Kas armastate unistada? Millest? Mida ootate elult? Mida teete selleks, et teie unistused täituksid?
Olen väga naiivne ja seega on minu üks lemmiktegevustest ka unistamine. Ei saa öelda, et ainult naiivsed unistavad ja loodavad, et unistused täituvad.
 
Unistan päris oma kodust. Kodust, kus on aiamaa. Hetkel tundub, et see unistus saab üsna pea ka teoks. Unistused lähevad suuremaks kui hakata pikemalt mõtlema. Kuna olen olnud juveelipoes müüja, siis unistan täitsa enda juveelipoest aga see unistus ei saa iial teoks, sest selleks on vaja raha, rohkelt raha.

Ja olgem ausad, siis üks unistustest on ka minu enda teha. Unistan saada paremasse vormi (mitte kehakaalu kaotada, vaid trimmi). Selle unistuse saan teoks teha aga tundub, et alati on palju muud teha kui ennast käsile võtta. Aga tuleb alustada, sest kaua tehtud kaunikene…
 
Paljud asjad ongi vaid unistuseks. Vahel unustan ennast unistama, unistan nagu väikene tüdrukutirts.


Viigi Kipper