Johanna Loiri on hakkaja soomlanna, kes lõi püsti go-go showtantsugrupi Tigers ning modelliagentuuri “Mallitoimisto Facemaker”. Gossip.ee otsustas särtsaka naisega intervjuu teha. Johanna usub, et viie aasta pärast tegeleb ta endiselt modellinduse ning tantsimisega. “Loodan, et viie aasta pärast saan samuti öelda, et olen eduka showgrupi juht ja tantsija ning modelliagentuuri omanik.”

Johanna räägib Gossip.ee-le, et kahe tuntud firma nimel on ka aastaid rügatud. “Minu modelliagentuur tähistab sellel aastal 11-aasta sünnipäeva ning tantsugrupp Tigers saab 10-aastaseks. Minu suurim saavutus on see, et sain 2008 aastal noore ettevõtja auhinna. See oli tõeliselt uhke hetk mu elus.”
 
Aastatepikkune töö on toonud veel teisigi tunnustusi. Eelmisel sügisel kuulutati Tigers Soome kuumimaks tantsugrupiks. “Minu tantsugrupp tituleeriti eelmisel sügisel Soome kuumimaks, see oli suur tunnustus ja rõõm kogu grupile. Mind motiveerib tohutult mu tantsugrupp — eriti just noored ja etusiastist pakatavad õpilased,” räägib Johanna Loiri Gossip.ee-le, kellel avanes võimalus osaleda ka Ohmygossip Couture brändi eksklusiivses fotosessioonis.
 
Johanna paljastab meile ka isikliku elu saladusi. “Ma soovin väga veel ühte last. Loodetavasti saan lapse lähema viie aasta sees. Praegu on mul kodus aga imearmas 2-aastane Jadessa. Tundub, et tütreke on emmelt esinemisoskuse pärinud — juba praegu meeldib talle esineda, eriti laulda ja tantsida,” rõõmustab Johanna.
 
Johanna ütleb ka, et kasvas üles isaga. “Ma kasvasin üles isaga. Ta on mulle eeskujuks ja parimat nõu saan alati temalt. Usaldan teda 100%.”

“Parim, mida olen õppinud ja soovitan ka teistele — jääge alati iseendaks!”

Eksklusiivset Ohmygossip Couture moe-eri Johanna Loiri’ga näete Gossip.ee’st juba täna! Püsige lainel!


Johanna Loiri


Johanna Loiri


Johanna Loiri


Johanna Loiri