Sel laupäeval toimub konkursi „Eesti laul 2012“ esimene poolfinaal, mida juhib Piret Järvis. Kell 21.35 ETVs algav saade toob vaatajateni esimesed kümme artisti, kellest vaid viis pääsevad edasi finaali.

Piret Järvis tunnistas, et eelistab meelerahu huvides saatejuhtimist võistlemisele. „Teistega konkureerimisest oluliselt mugavam on võistlust kõrvalt jälgida ning jätta lava ja prožektorid tänavustele poolfinalistidele. Et mind teist aastat järjest saadet juhtima paluti, on minu jaoks suur kompliment, nii et ma ei lasknud endalt kaks korda küsida,“ rääkis ta.

„Olen iga aasta “Eesti laulul” osalenute seast mõne hea uue artisti leidnud või siis mõne vana tegija taasavastanud,“ lisas saatejuht, kelle hinnangul jõuab “Eesti lauluga” areenile korralik läbilõige siinses muusikas tegelikult toimuvast.

Piret Järvise rõivaste eest hoolitseb tuntud stilist ja moekunstnik Britt Samoson ning neil on kahepeale kavas ka väike üllatus.

Saate vaatajad näevad lisaks heale eesti muusikale Mait Malmsteni etteastet. Tuntud näitleja otsib popmuusika sõnadest mõtet ja annab täiesti uue varjundi ühele palavalt armastatud laulule. Mis teos see on, näeb ETVs laupäeval.

Esimene poolfinaali toimub 18. veebruaril, otsesaade algab kell 21.35.

Teine poolfinaal jõuab eetrisse 25. veebruaril ning suur lõppkontsert toimub 3. märtsil Nokia Kontserdimajas.